Glazbenik Mate Bulić je nakon udaje svoje mlađe kćeri Katje rekao za Večernji list da mu je dugogodišnja želja bila da se njegove kćeri udaju za 'njihova čovika', odnosno Hercegovca. Obje su mu kćeri tu želju ispunile.

Prije šest godina Katja se u Brelima udala za dugogodišnjeg partnera Tomu Drmića, rodom iz Tomislavgrada.

Mate Bulić imao je samo jedan zahtjev za svoje kćeri
Story 

'Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena, imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja rodila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri. Ako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine', rekao je tada Bulić.

Zadovoljan je izborom svojih kćeri.

Mate Bulić imao je samo jedan zahtjev za svoje kćeri
Story 

'Oba moja zeta su odlični ljudi, kakvi će biti svojim ženama – oni će se dogovoriti. Vidim da sve to ide u dobrom smjeru', rekao je.

Mate je u sretnom braku sa suprugom Zdravkom koju je upoznao kao srednjoškolac na jednoj seoskoj zabavi u Hercegovini, kamo je ona dolazila tijekom ljetnih praznika. Vjenčali su se u Matinu rodnom selu, a na vjenčanju im je pjevao i Kemal Monteno.