Zagrebački poduzetnik Bernard Krasnić postao je poznat javnosti kao prvi i zasad jedini suprug pjevačice Nine Badrić, a njihov razvod je izazvao puno zanimanja. Nakon što se 2009. godine rastao od naše popularne pjevačice, Krasnića se vrlo rijetko može vidjeti u javnosti. 2013. godine doznalo se za njegovu novu vezu s bivšom djevojkom tenisača Marija Ančića, Laticom Ivanišević, s kojim je ona prekinula 2011. godine.

Par se vjenčao 2015. u mladenkinom rodnom Splitu pred matičarem i to na neobičnom, ali originalnom mjestu - galeriji Ivan Meštrović. Među njihovim uzvanicima su bili Boško Balaban, Iva Majoli i Ante Todorić. Početkom lipnja 2017. dobili su sina, a supružnike se moglo zateći u šetnjama s njim po centru Zagreba. U ožujku prošle godine, dobili su i kćer.

Bernard Krasnić i Latica Ivanišević.jpg
Mario Poje 

Inače, Krasnić je poduzetnik koji godinama radi kao menadžer u brojnim firmama, a posljednjih godinu dana radi kao menadžer u jednoj agenciji za nekretnine čija je vlasnica životna partnerica Ante Todorića, Petra Kaćunko.

'Jako sam sretan što mogu podijeliti s vama da započinjem raditi kao menadžer u agenciji za nekretnine - Regent', napisao je Krasnić na svom LinkedIn profilu prije osam mjeseci.

Nina Badrić i Bernard Krasnić su se vjenčali u rujnu 2006.
Robert Gašpert 

Podsjetimo, Nina je krajem 2009. izjavila da se nakon tri godine braka rastaje od Bernarda zbog nepomirljive razlike u karakterima i međusobnog nerazumijevanja. Isticala je da to smatra vlastitim porazom.

'Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brako opstao. Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikomu poželjela...', rekla je tada otvoreno Nina za domaće medije.

Pjevačica je uspjela ishoditi crkveno poništenje braka, koje su ona i Krasnić konačno dobili 2017.