Prije 17 godina u Zagrebu, održan je koncert za Zakladu Ana Rukavina, na kojem su sudjelovale svjetske zvijezde poput Jose Carrerasa, Michaela Boltona, ali i Tonyja Cetinskog.

Na koncertu su prisustvovali brojni poznati, među kojima je bila i pjevačica Nina Badrić s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem.

Nina Badrić i Bernard Krasnić bili su u braku.
Petar Glebov/PIXSELL 

Inače, domaća pjevačica je samo jednom izgovorila 'sudbonosno da' i to prije 16 godina.

Par se upoznao u zagrebačkom restoranu preko zajedničke prijateljice, a njihovi poznanici su rekli da su se odmah svidjeli jedno drugome. Zaručili su se u Dubrovniku, a Bernard je iznenadio Ninu prosidbom dok su sjedili na kavi.

Par se nakon pet godina veze vjenčao u rujnu 2006. u zagrebačkoj crkvi Majke Presvete Djevice Remetske, a Nina je ekskluzivne fotografije ustupila Storyju.

Fotografije s njihovog vjenčanja pogledajte u fotogaleriji:

Story arhiva, Story Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Krasnića

Nina je krajem 2009. otkrila da se razvodi nakon tri godine braka zbog nepomirljivih razlika u karakterima i međusobnog nerazumijevanja.

Isticala je da to smatra vlastitim porazom. Šest mjeseci kasnije dali su si novu šansu za ljubav, no nažalost bezuspješno.

Nina Badrić i Bernard Krasnić su se vjenčali u rujnu 2006.
Robert Gašpert 

'Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brako opstao. Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikomu poželjela...', rekla je tada otvoreno Nina za domaće medije.

Pjevačica je uspjela ishoditi crkveno poništenje braka, koje su ona i Krasnić konačno dobili 2017.

Nina Badrić i Bernard Krasnić su bivši supružnici
Robert Gašpert 

Podsjetimo, Nina je nedavno šokirala fanove kada je na Instagramu osvanula potpuno kratke kose. Naime, sa svojim pratiteljima je podijelila fotografije svog outfita za dodjelu nagrade Zlatni studio, a mnoge je iznenadio njen novi imidž.

'Bože kako ti izgledaš. Prava diva s red carpeta', 'Savršena si', 'Kakva promjena! Prelijepa', nizali su se komplimenti.

Nina je na dodjeli nagrada s Petrom Grašom izvela njihov duet 'Nemoj', koji je nominiran za pjesmu godine.

Kako je Nina mijenjala frizure tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji: 

Story Nina Badrić izgleda odlično, a fanovi joj često pišu pozitivne komentare