Influencerica Sonja Kovač uživa u iščekivanju kćerkice, no sudeći po njenoj objavi do trudnoće nije došlo lako.

'Koliko dugo ste pokušavali dobiti bebu? Info za sve nas koji pokušavamo već neko vrijeme', pitala je jedan pratiteljica.

'Oko dvije do tri godine', odgovorila je Sonja.

Dodala je da se radi o jako dugoj priči u koju neće ulaziti jer trenutno želi uživati u trudnoći.

'Ono što vam želim reći je kako - niste sami!', napisala je.

'Jako puno parova i to sve više mladih ima poteškoća sa začećem. Puno stvari utječe na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, pada kvalitete spolnih stanica, korona je također puno doprinijela smanjenju kvalitete muških i ženskih spolnih stanica itd.', naglasila je Sonja.

sonja kovac.jpg
Instagram 

'Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski vjerujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti ustrajni! Ovo vrijedi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim tjednima ili mjesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Također, ne znači kako više nećete uspjeti ostati trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvijek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša rainbow baby. Ako vam ne ide neko vrijeme, potražite pomoć MPO stručnjaka, IVF nije bauk! Kad ti kažu pokušaj se opustiti i otpustiti, koliko god bilo iritantno u tom trenutku i teško za shvatiti, kasnije zapravo ispadne istina', nastavila je.

Svoje pratitelje je preko ankete pitala koliko dugo pokušavaju ostvariti trudnoću.

'Ispod vam prilažem rezultate kada sam vas pitala i, kao što vidite, doslovno je 50/50 do pola godine i od pola godine do preko tri godine', napisala je.

Više trudničkih izdanja Sonje Kovač pogledajte u galeriji:

Instagram Trudnička izdanja Sonje Kovač