Tia Jurčić objavila je još jednu fotografijus bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom. Tia, koja se prošle godine razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, posljednjih je mjeseci u Americi, a sve je iznenadila prije mjesec dana kad je objavila prvu fotografiju s Kennyjem.

Sad je otkrila da su skupa išli na Super Bowl, a pozirali su zagrljeni.

Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

Kenneth Smith, zvani 'The Jet', američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.
Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Tia i Mario Mamić, nakon nešto više od šest godina braka odlučili su, iako u dobrim odnosima, svatko krenuti svojim putem, objavio je ekskluzivno sredinom prosinca magazin Story.

'Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima. S obzirom na višegodišnji zajednički život i bliske odnose između njihove djece, odlučni su te odnose i dalje podržavati i štititi. Zbog toga se nadaju da će javnost i mediji poštovati njihovu želju da zaštite svoju privatnost u ovom osjetljivom razdoblju', stoji u priopćenju koje je magazin Story ekskluzivno dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime.

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', rekao je ekskluzivno za Story poduzetnik i nogometni menadžer Mario Mamić.

Više fotografija Tije Jurčić pogledajte u galeriji:

Story Tia i Mario Mamić