Tia Jurčićnedavo se razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, a u posljednje vrijeme objavljuje fotografije s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom, Kennyjem Smithom. Sada su zajedno uživali na Super Bowlu, najvećom sportskom manifestacijom u Americi, koja se ove godine održala u Las Vegasu.

Kenneth Smith, zvani 'The Jet', igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Slobodna Dalmacija pokušala je pitati Tiu je li u vezi sa Smithom, no nije bila dostupna za komentar, pa su nazvali Ljubu Jurčića, bivšeg ministra gospodarstva, čija je pokćerka. 'Ne znam jesu li u vezi, ona je vrlo društvena osoba, često mi šalje fotografije iz izlazaka', rekao je Ljubo.

Pitali su ga i da prokomentira Tijin razvod od Marija Mamića. 'Odrasli su ljudi. Samo sam ih pitao jesu li prespavali odluku o razvodu. Rekli su da jesu. Sve je bilo gotovo vrlo brzo, a s Marijem sam ostao u korektnim odnosima', rekao je Jurčić za Slobodnu Dalmaciju.

Ljubo Jurčić prokomentirao ljubavni status Tije Jurčić
Story 

Podsjetimo, Tia i Mario Mamić, nakon nešto više od šest godina braka odlučili su, iako u dobrim odnosima, svatko krenuti svojim putem, objavio je ekskluzivno sredinom prosinca magazin Story.

'Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima. S obzirom na višegodišnji zajednički život i bliske odnose između njihove djece, odlučni su te odnose i dalje podržavati i štititi. Zbog toga se nadaju da će javnost i mediji poštovati njihovu želju da zaštite svoju privatnost u ovom osjetljivom razdoblju', stoji u priopćenju koje je magazin Story ekskluzivno dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime.

Story_49_13122023.png
Story 

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', rekao je ekskluzivno za Story poduzetnik i nogometni menadžer Mario Mamić.

Više fotografija Tije Jurčić pogledajte u galeriji:

Instagram Tia Mamić ostala je u dobrim odnosima s bivšim suprugom