Kako je Story doznao iz provjerenog izvora, dugogodišnje prijateljice Tatjana Jurić i Mia Kovačić to više nisu. Nakon godina i godina druženja, dvije voditeljice su se udaljile i više ne provode vrijeme zajedno, iako među njima nema zle krvi, kako doznajemo iz bliskog izvora.

Tatjanu i Miu navikli smo viđati zajedno na eventima, smiješile bi nam se na svojim Instagram profilima, zajedno su putovale, ljetovale, a o svom ženskom prijateljstvu često bi govorile i na različitim podcastima.

Više Tatjaninih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Tatjana Jurić

Prvi znak da je prijateljstvu došao kraj bilo je to što se više ne prate na društvenim mrežama. Unatoč tom potezu, nijedna od njih nije htjela komentirati prekid prijateljstva kad smo ih kontaktirali.

Kad se Lana Pavić 2005. godine udavala za hrvatskog biznismena Ivora Vucelića kuma joj je bila Antonija Šola. Dva mjeseca kasnije odjeknula je vijest da se Lana i Ivor razvode, a s njihovim brakom puklo je i prijateljstvo Antonije i Lane okrunjeno kumstvom.

Prekinuta prijateljstva na hrvatskoj estradi
Story 

Šola je nakon svega rekla da se prije vjenčanja, dok je Lana nije pitala da joj bude kuma, nisu družile tri godine. Pavić je to demantirala.

'Postoji niz dokaza i svjedoka koji su nas vidjeli da zajedno izlazimo i družimo se, a neki dan sam pronašla i jednu njezinu razglednicu. Napisala mi je da ne moram biti sigurna u sve u životu, osim da će sutra biti novi dan i da je ona tu za mene. Kad sam to pročitala, nisam se mogla prestati smijati. Žena za mene više ne postoji, što je nju natjeralo na to da laže i da se ograđuje od mene, ne znam, pa osobno bih stala uz svog prijatelja makar on bio Sadam Husein. Ne moram odobravati to što radi, ali bila bih prijatelj. Da se ogradila od mene jer sam nekoga ubila, ok, ali ona se ogradila od mene zbog navodne prevare mog supruga, pa ga je jadnog morala spasiti', rekla je Lana tada za Jutarnji list.

Prekinuta prijateljstva na hrvatskoj estradi
Instagram 

Svađa Jurice Pađena i Branimira Štulića bila je u potpunosti javna. Nakon što je Pađen Muzeju Novog vala dao nekoliko memorabilija koje su navodno pripadale frontmenu grupe Azra, Štulić je poludio.

Prekinuta prijateljstva na hrvatskoj estradi
Story 

Štulić se javno oglasio i ustvrdio da ručnik nije njegov te da Pađenu nije dao suglasnost da Muzeju donira njegove pedale. No, priča se komplicira jer Pađen tvrdi drugačije.

'Prati sumanuto sve i pritom se ponaša kao izbezumljena histerična starleta. Ne znam što mu to treba. Moj zaključak je da je izrazito zao i pokvaren ili je to u sferi nekakve medicine', rekao je Pađen za 24 sata.

Dodao je da on nema nikakve koristi od toga što je neke predmete iz davnih dana dao Muzeju.

Prekinuta prijateljstva na hrvatskoj estradi
Story 

'Johnny mi je rekao: 'Nemam ništa protiv, ali ja nemam ništa s tim. Možeš im to dati, ali ja ne želim imati veze s tim', ispričao je.

'I na kraju dočekam ovog kretena. To je sumanuto. Nema veze s mozgom više. Nemam razloga da izmišljam ovakve stvari. Nikoga nisam napao. Ni krivo citirao. Zadnji singl mi je na prvi mjestima u cijeloj regiji, nemam razloga, a Štuliću možda fali klikova. Ne mogu si ovo objasniti', rekao je.

Glazbenik je na kraju dodao da nije siguran jesu li te izjave stvarno došle od Johnnyja, jer kako kaže na Facebooku postoji više profila Branimira Štulića.

'Ako je fejk, povlačim sve što sam rekao', zaključio je pomirljivo.