Nagrađivanu TV autoricu, Andreu Buču, gledamo u novom putopisnom serijalu 'Na Magistrali', koja je već oduševila brojne gledatelje. Baš zato je HRT-ova novinarka ovih dana posebno zanimljiva široj javnosti.

Andrea iza sebe ima impresivnu karijeru, surađivala je na brojnim HRT-ovim projektima i to redom uspješnim kao što su ‘Shpitzza’, ‘život uživo sa stilom’, ‘Nedjeljno popodne’, ‘Rizzi-bizzi’, ‘Hrvatska uživo’, a dobila je i novinarsku nagradu Joško Martinović.

Ovog utorka, Andrea je u svom serijalu prikazala život i atrakcije u dolini Neretve. 'Kad prolaziš magistralom kroz dolinu Neretve, na Kominskoj rivi ćeš vidjeti najduži navijački grafit-1000 metara "Bili su bili vrhovi planina.." pjesmu je i napisao kominjanin Mijo Medak. Ako sam se igdje nasmijala, a i naučila "barjaktarit", onda je to ovdje s navijačkom ikonom Neretvanske doline', napisala je Andrea.

Jedan od gosiju joj je bio poznati PR-ovac Mate Rončević, rodom iz Ploča. Mate je inače zaslužan za organiziranje brojnih događanja u Zagrebu, a poznat je i kao desna ruka Jelene Rozge. Baš joj je nedavno posvetio objavu na Instagramu i zahvalio što ga je upoznala s dugogodišnjim idolom, Lepom Brenom.

'Hvala mojoj Jeleni što mi je ispunila moju veliku želju da me upozna s Lepom Brenom. Za mene najvećoj ikoni i legendi, ženi koju obožavam otkad znam za sebe. Ženi koja je preko 40 godina u kontinuitetu na vrhu, neuništiva i neponovljiva.

Simbolu jednog vremena, ženi koja je na naše prostore donjela showbiznis, s kojom smo rasli i rastemo i danas. Onaj mali Mate sada plače od sreće ispred Doma JNA u Pločama dok čeka dnevni termin prikazivanja filma 'Hajde da se volimo', a ovaj veliki Mate plaće kada vidi tog malog Matu kako je sretan', napisao je.