Bivša manekenka Ana Sasso glasila je za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a laskavu titulu Miss Jugoslavije ponijela je na izboru davne 1982. godine.

Kad je početkom osamdesetih snimila reklamu za 'Pipi', nije bilo muškarca u bivšoj Jugoslaviji koji nije maštao o zanosnoj Ani Sasso. Nedugo nakon reklame kojom je osvojila zemlje regije, Splićanka je dobro kotirala i na izboru za Miss svijeta u Londonu, a našla se među 15 polufinalistica.

Ana Sasso bivša je Miss Jugoslavije
Robert Gašpert 

Danas ima 60 godina i izgleda gotovo jednako kao i u vremenu kada je žarila i palila modnim pistama. Baš danas je objavila fotografiju, koja je to još jednom potvrdila, pa čak i u metaboličkom smislu.

'Ako ovo nije razlog za biti happy, ne znam šta je. Naime, danas sam bila na analizatoru sastava tijela MC-780, i zdravstveni monitor kaže svašta nešto ljepo i dobro. Mene osobno oduševile sve analize, ali podatak da po njemu, u metaboličkim godinama imam 45 godina je sjajno!!! Rekli su mi, s obzirom da nisam pila dovoljno tekućine zadnjih dana da bi rezultat bio još bolji, no ja sam prezadovoljna i s ovim', napisala je Ana na svom Instagramu.

Podsjetimo, Sasso je prije 38 godina proglašena najljepšom Jugoslavenkom, imala je angažmane u Parizu i Milanu, a dobivala je i ponude za snimanje filmova. Odustala je od filmske karijere jer nije htjela snimati scene u toplesu.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram/Ana Saso, Instagram Ana Sasso