Glazbenik Marko Pecotić Pecopodijelio je s pratiteljima video na Instagramu u kojem pjeva s djevojkom Silvijom Dvornik, a mnogi su ga napali u komentarima.

'Kad već citiraš Božje zapovijedi i širiš lažni moral... A ono ne poželi tuđeg ženidbenog druga?', prozvala ga je jedna pratiteljica, a Peco joj je odgovorio: 'Alo svetice, nisam te prepoznao s lažnog profila. Tako ćeš sigurno u raj, a ja u pakao. Naravno. Jer ste svi vi sveti, do jednoga', odgovorio je glazbenik.

'Bože dragi, kako ste oboje antipatični, naporni, agresivni. Bez veze ste, ali nemoguće vas je ne vidjeti jer iskačete iz paštete', poručila je druga pratiteljica glazbeniku, a on je i na taj komentar odgovorio: 'Miss simpatičnosti... ima opcija otprati ili blokiraj pa ti nećemo kvariti tvoj savršeni, skriveni život', napisao je.

Podsjetimo, razvod Marka Pecotića Pece bio je pod budnim okom javnosti kad se saznalo za to. To bi bio uobičajeni razvod da Marko nije javno priznao da ima novu djevojku, a riječ je o njegovoj bliskoj suradnici Silviji Dvornik. S bivšom suprugom Irenom Pecotić ima dvojicu sinova, a razveli su se nakon 17 godina braka.

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik
Instagram 

'Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo', kazao je nedavno Peco o odnosima i situaciji u obitelji nakon razvoda.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Facebook/Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić