Nagrađivanu TV autoricu, Andreu Buču, gledamo u novom putopisnom serijalu 'Na Magistrali', koja je već oduševila brojne gledatelje. Baš zato je HRT-ova novinarka ovih dana posebno zanimljiva široj javnosti. Tome u prilog ide i činjenica da je Andrea jedna od onih poznatih lica koji se ne ustručavaju govoriti ni o čemu.

Tako je prije tri godine otkrila da je zbog stresa dobila depigmentaciju kože, odnosno vitiligo. Zbog toga se suočila s pojavom bijelih mrlja na koži, o čemu je ranije govorila.

Andrea Buča
Instagram 

'Prije dva ljeta, na desnoj strani lica pojavile su se bijele fleke, područja bez pigmenta. Mislila sam kako je riječ o hipopigmentaciji i kako sam sve više tamnila, ti bijeli dijelovi lica su se sve više isticali', rekla je u razgovoru za Gloriju 2021. godine.

U istom razgovoru otkrila je i da ne koristi nikakvu terapiju kako bi suzbila bolest. 'Trebala bi mazati kortikosteroide i uzimati oralnu terapiju, međutim prilično sam lijena kad su medikamenti u pitanju tako da mi je bilo lakše suživiti se s vitiligom, nego se boriti protiv njega jer, male su šanse za pobjedu', istaknula je Andrea

Nenad i Bloom Tatarinov idu s Majom Šuput na koncert
Instagram 

Istu bolest ima i Nenad Tatarinov, koji je o tome govorio za In Magazin. U razgovoru s novinarkom Julijom Bačić Barać, Tatarinov je tako otkrio da ga vitiligo prati još od djetinjstva.

'Nemam nekakav problem s time. Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja škola i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti', ispričao je Tatarinov o toj bolesti koja koja uzrokuje gubitak pigmenta.