Barbara Kolar godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom i atraktivnom figurom, a ujedno je jedna od najdugovječnijih i najzaposlenijih voditeljica.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Index.hr otkrila je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

'Inače volim 'Euphoriu' Calvina Kleina', otkrila je Barbara i nadodala da uz standardne, tu i tamo koketira s još ponekim parfemima.

Ovaj parfem predstavljena je 2005. godine i odmah je postao veliki hit, čak je bio nominirana kao najbolji luksuzni parfem iste godine.

Calvin Klein.
notino 

Euphoria je voćno-cvjetni miris s daškom orijenta u sebi sadrži aromu nara koja se postupno prepliće s cvjetnim srcem mirisa. U srcu se skriva nježni lotos i dominantna crna orhideja koja čini glavnu notu cijele mirisne kompozicije. Završni dio mirisa je kombinacija nježne ljubičice, mošusa, ambre i mahagonija.

Omiljena voditeljica otkrila je i kako joj je obvezan ljetni parfem 'Cool Water' od Davidoffa.

Cool Water od Davidoffa.
notino 

Cool Water je po sastavu svježi vodenasti miris s cvjetnim podtonom s kojim ćete uronite i vi u ocean beskrajne svježine i prirodne ljepote.

Na samom uvodu toaletne vode se na elegantan način projiciraju tonovi ananasa, lubenice, crnog ribiza i limuna s nježnim laticama ljiljana i lotosa. Srce mirisa čini bogati buket jasmina, lopoča, đurđice, crvene ruže i gloga kojeg dopunjuje delikatni miris meda. U bazi ove toaletne vode se skriva mošus, vetiver, vanilija i sandalovina koji cijeloj kompoziciji daju dubinu i dodir zavodljivosti.