Bivša manekenka i voditeljica Iva Šarić godinama privlači pažnju svojim atraktivnih izgledom, a nedavno je prema mišljenju Storyjevih čitatelja proglašena najljepšom Hrvaticom.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Journal otkrila je koji mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

'Parfem je jedan od beauty proizvoda koji uvijek nosim sa sobom, a godinama sam vjerna mirisu Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, kojeg ponekad zamijenim s Operom brenda Xerjoff'.

Omiljeni parfem Ive Šarić
Story 

Xerjoff Opera.
notino 

Inače, prekrasna Iva je također već dugi noz godina vjerna Xerjoff 1861 Naxos parfemu. Ovo je citrusno gurmanski miris, a zanimljivo je kako je riječ o parfemu za žene i muškarce tj. unisex parfemu.

Xerjoff 1861 Naxos.
Belotero 

Ovaj parfem sadrži gornje note svježeg bergamota, limuna i lavande vode do inspirativnog srca cimeta, meda i kašmira.Ovaj klasično talijanski miris je svijetao i briljantan dašak svježeg zraka. Temeljne bazne note su listovi duhana, tonke i mahuna vanilije dodaju zemljani, drveni podton.

Cijena ovog parfema za 100 ml iznosi 245 eura.