Duge i guste trepavice oduvijek su bile znak ženstvenosti pa nije čudno da je brojnim ženama stalo da ih istaknu na najbolji način.

Danas postoji veliki broj proizvoda koji obećavaju čuda, a ako ste u potrazi za savršenom maskarom koja će istaknuti vaše trepavice, ponekad je teško pronaći pravu među tako velikom ponudom.

Maskara
Shutterstock 

Novinari magazine People proveli su istraživanje u kojem su isprobali 34 različite maskare i proglasili najbolju maskaru 2023. godine. Birali su prema nekoliko kriterija: koja se najlakše nanosi, koja stvara najbolju dužinu i volumen trepavica te koja se najduže zadržava bez grudanja, mrljanja ili izbljeđivanja.

Maskara
Shutterstock 

Najboljom maskarom 2023. godine proglasili su Too Faced Better than Sex maskaru. Jedan od njenih glavnih aduta je jedinstvena četkica oblikovana poput pješčanog sata koja će razdvojiti trepavice te ih učiniti gušćima, a prema pisanju Peoplea, svejedno će vašim trepavicama dati prirodan izgled.

Two Faced Better Than Sex Mascara
promo Two Faced Better Than Sex Mascara

Ističe se i po formuli koja se ne gruda i ne razmazuje bez obzira na to koliko ćete slojeva nanijeti. Maskara je vodotporna, no lako se skida uz pomoć micelarne vode.

Radi se o najprodavanijoj prestižnoj maskari u Americi, a prema Peopleu, jedini joj je nedostatak nešto viša cijena, no mnogi korisnici ističu da su rezultati koje ova maskara postiže opravdavaju cijenu i da vrijedi svakog centa. Cijena joj u parfumeriji Douglas iznosi 33,19 eura.