Za razliku od većine slavnih osoba koji kao savjet broj jedan kad je u pitanju ljepota ističu 'operi lice' i 'konzumiraj puno vode', Selena Gomez ima drugačiji pristup.

Selena Gomez ima svoju beauty liniju
Profimedia 

Tako je svoj TikTok iskoristila kao platformu za dijeljenje insajderskih savjeta i trikova za ljepotu koje je izgradila tijekom svoje karijere.

Selena je sa šminkanjem započela kao tinejdžerica, a kroz godine rada u zabavnoj industriji imala je priliku promatrati najbolje vizažiste te od njih puno naučiti. Uz to, osnovala je vlastiti kozmetički brand 'Rare'.

Na svom profilu podijelila je video na kojem je otkrila da nosi hidratantnu kremu, a nakon što je stavila bazu, pokazala je način pomoću kojeg dođe do gustih trepavica. Maskaru je nanijela na gornje trepavice, a zatim premazala pincetom njome i skidala grudice s donjih trepavica između vrhova. Na taj način je postigla dodatan volumen.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy - Patsy Cline

Očekivano, ovaj je trik postao hit na društvenim mrežama, a brojni korisnici vješto su kopirali ovaj postupak. Na radost mnogih u istom videu je otkrila i trik s rumenilom preko vrha nosa pomoću kojeg je postigla prekrasan prirodan izgled.

@hayleybuix Have you tried this?? #makeuphacks#mascarahacks#selenagomez♬ original sound - sped up afrobeats