Influenserica Anamaria Raič jedna je od najatraktivnijih domaćih influencerica i manekenki, a studirala je pravo i financije.

Ovoj Makaranki nikad nije bio cilj natjecati se za miss, a influencericom je postala sasvim slučajno.

Anamaria Raič
Instagram 

'Prije par godina sam počela objavljivati slike na Instagramu, followeri su se iz dana u dan povećavali, a kako je njihov broj rastao tako sam se i ja morala više truditi oko slikanja(pozadina, kvaliteta slike itd…) jer više to nisu bile slike za moj krug prijatelja nego i za neke meni nepoznate ljude koji me vole pratiti. Iako su mi tri puta brisali profil, nisam se predala. Kad sam prešla desetak tisuća pratitelja, brendovi su se počeli javljati. Nikad nisam bila ni član neke modne agencije', rekla je Anamaria.

Lijepa brineta sada je na svom Instagramu tražila svoje pratitelje da joj postave pitanja, a najviše ih je bilo vezano uz njezinu beauty rutinu i kozmetičke proizvode.

'Ja imam jako tamne podočnjake, ovi tvoji nisu ništa za moje. Što koristiš da ih prekriješ?', upitala ju je jedna pratiteljica. 

AnaMaria Raič.
Instagram 

Anamaria je otkrila kako koristi dva tekuća korektora. Prvo je predložila skuplju verziju, posvjetljujući korektor u olovci Yves Saint Laurent Touche Éclat. Ovaj korektor ima srednju pokrivnu moć, a pružit će vam prirodan sjaj bez nepoželjnog šljokičastog efekta.

Yves Saint Laurent Touche Éclat dizajniran je za elegantno suzbijanje i prirodno posvjetljivanje tamnijih područja na licu.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch.
Yves Saint Laurent 

Cijena ovog korektora iznosi 39,30 €, a sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E.

Anamaria je predložila i jeftiniju verziju za prekrivanje tamnih podočnjaka. Riječ je o Maybelline Instant Anti Age Eraser korektoru koji će vam pružiti svjež i blistav izgled u tren oka.

maybelline-instant-anti-age-eraser-korektor.
Maybelline 

Tekući korektor Maybelline Age Rewind učinkovito prekriva podočnjake i daje posvjetljujući učinak okoloočnom području.

Cijena ovog korektora iznosi 7,70 €, a njezina koncentrirana formula s goji bobicama i haloksilom, vaše će okoloočno područje biti blistavo i nježno.

Inače Anamaria je lani za Story otkrila svoje beauty tajne i priznala kako nikada nije zaspala sa šminkom na licu.

'Nikada, ali baš nikada nisam zaspala sa šminkom na licu. Temeljito skinuti šminku i očistiti lice prije spavanja smatram najvažnijim korakom u njezi'.

Podijelila je s nama i što prvo ujutro napravi.

'Umijem se, a nakon toga isperem lice termalnom vodom. Nakon toga pogledam što ima novo na društvenim mrežama i provjeravam elektroničku poštu. Prije izlaska iz kuće obavezno nanosim kremu za lice sa zaštitnim faktorom. I to je to!', rekla je.