U današnjem užurbanom vremenu često se događa da ne stižemo sve što smo zamislili, a pripadnice ljepšeg spola nerijetko sa sobom nose kozmetičke proizvode kako bi usput mogle popraviti šminku. Budući da nikom nije cilj sa sobom nositi veliku količinu proizvoda za uljepšavanje, žene sve više traže multfunkcionalne proizvode.

U pomoć tu priskače kompaktni NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju koji kombinira moć prekrivanja pudera i njegu protiv starenja. Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji učinkovito prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gdje na licu.

BICweb_Nivea3in1
promo 

Zahvaljujući laganoj teksturi i tri različite nijanse, može se korisititi neovisno o području lica i namjeni - kao ‘highlighter’, bronzer, za naglašavanje kontura, sakrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up dok jurite sa sastanka na sastanak.

Jednostavan je za korištenje i dovoljno mali da može stati u baš svaku torbicu i uvijek vam biti nadohvat ruke te vam u jednom kliku osigurava svjež i blistav ten.

Ovaj korektor sadrži čisti hijaluron koji vidljivo smanjuje sitne i izražajne bore, prekriva tamne krugove ispod očiju, daje koži blistav izgled te pruža 24 satnu hidraciju.

Upute za nanošenje:

1. Pritisnite donji dio olovke više puta dok sadržaj korektora ne iscuri na jastučić.
2. Nanesite jastučićem proizvod na područje oko očiju iznutra prema van.
3. Utapkajte nježno kožu prstima, spužvicom ili kistom za nanošenje šminke kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio.
4. Prilagodite intenzitet ako želite intenzivniju pokrivenost jednostavno nanesite korektor dva ili tri puta.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!