Dobro je poznato da lijep osmijeh zlata vrijedi, a zdravi i blistavi zubi najvažnije su oruđe u postizanju istog. I dok se mnogi pokušavaju riješiti žutila neprovjerenim metodama koje uvelike štete prirodnoj zubnoj caklini, Ben & Anna Black pasta za zube pomoću aktivnog ugljena sprječava žute naslage na zubima, ali i nudi zaštitu protiv karijesa.

Blagotvorni sastojci iz prirode uvelike doprinose zdravlju i izgledu zubi, a svaki od njih ima svoju jedinstvenu ulogu koji će vaš osmijeh dovesti do savršenstva. Hvaljeni pasji trn i kamilica tako pružaju zaštitu zubima, a zbog prirodne metvice loš dah će postati stvar prošlosti. 

Osim što doprinosi sjajnom osmijehu, Ben&Anna Black pasta brine i o zaštiti okoliša. Uz titulu certificirane prirodne i veganske kozmetike, ambalaža svih proizvoda u potpunosti je bez plastike. Budući da je dobivena iz prirodnih i obnovljivih izvora, nakon što potrošite proizvod, možete ju i reciklirati.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!