Dobro odabrano sjenilo u svakoj će vam prigodi omogućiti dodatnu dozu glarmura, a da i ne govorimo koliko može transformirati vaš pogled i dati mu poseban sjaj.

Postoje brojne vrste i boje sjenila među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, no ponekad nam je potreban samo jedan proizvod kojim ćemo u jednom potezu bez puno promišljanja istaknuti ono najbolje.

Eveline Choco Glamour mono sjenilo
promo 

Eveline Choco Glamour mono sjenilo stvoreno je za višedimenzionalan sjaj očiju. Radi se o sjenilu univerzalne nijanse s metalik i svjetlucavim efektima koje je idealno za svaku prigodu, a kombinirati ga možete na dva načina.

Može se nanositi suho kako bi se postigao trenutačni, privlačan svjetlucavi učinak ili vlažnom četkicom za stvaranje efekta tekućeg metala. Savršeno je kao topper, a nanošenje preko tekućih sjenila pojačava njihov sjaj.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!