Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPOJ TRADICIJE I INOVACIJE U ČAŠI VINA: Éclat Le Premier vrhunac je hrvatske vinske kulture

Autor promo

Ovo vino postavlja nove standarde u svijetu vina.

 Vino.jpg Izvor: PR

U svijetu gdje se vinska kultura neprestano mijenja i razvija, Éclat Le Premier stoji kao simbol inovacije i tradicije hrvatskog vinarstva. Ovaj jedinstveni blend, koji kombinira graševinu, istarsku malvaziju i pošip, ne samo da ističe izvanredne kvalitete triju najcjenjenijih autohtonih sorti iz Hrvatske, već i povezuje tri geografski i kulturološki različite vinske regije: Hrvatsko Podunavlje, Istru i Dalmaciju.

Éclat Le Premier nije samo produkt vinske strasti, već i simbol hrvatske inovativnosti. Savršeno usklađujući tradicionalne sorte s modernim tehnikama vinogradarstva i vinarstva, ovo vino postavlja nove standarde u svijetu vina. Njegova kompleksnost i profinjenost rezultat su ne samo kvalitete grožđa, već i posvećenosti i stručnosti ljudi koji stoje iza njega.

 Vino Izvor: PR

Vino Éclat Le Premier stvoreno je za harmoniju sa sofisticiranom hranom. Njegovo bogato tijelo i složen okus idealno se sljubljuju s jelima poput bijelog tartufa, kamenica s kompotom od kruške, tartara od jastoga s avokadom i mangom, te patke punjene smjesom od kestena i jabuka.

Kroz Éclat Le Premier, ljubitelji vina mogu iskusiti putovanje kroz hrvatsku vinsku kulturu. Svaka kap ovog vina nosi u sebi priču o terroiru, tradiciji, i inovacijama koje oblikuju hrvatsko vinogradarstvo. Ovo je prilika da se istraži bogatstvo hrvatske vinske baštine, od vinograda do stola.

 Vino Izvor: Shutterstock

Éclat Le Premier više je od vina - to je kulturno putovanje, umjetničko djelo u čaši, i simbol onoga što Hrvatska može ponuditi svijetu u vinskom i gastronomskom pogledu. Pozivamo vas da otkrijete ovu jedinstvenu vinsku priču, posjetom našoj web stranici www.vinolog.hr ili Vinolog vinoteci u Zagrebu. Iskusite raznolikost i bogatstvo okusa koje Hrvatska nudi, i sve to zahvaljujući viziji i stručnosti koja je stvorila Éclat Le Premier.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image