Lijepa i glatka koža lica bez nesavršenosti prioritet je svakoj njegovanoj ženi, no rijetke sretnice se mogu time pohvaliti.

Wet n wild
promo 

Srećom, dobar puder osigurat će vam porculanski ten bez puno truda, a vaš saveznik u prikrivanju nesavršenosti je svakako Wet n Wild Photofocus, tekući puder s visokim stupnjem prekrivanja koji smanjuje pore i neprimijetno se stapa za blistavu kožu.

Wet n wild
promo 

Zbog svilenkaste i kremaste teksture lako se nanosi, a ultra lagana, hidratantna formula idealna je za normalnu i suhu kožu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!