Lada Mitrašinović jedna je od najtraženijih zagrebačkih vizažistica i jedna od članova Storyjevog žirija u natječaju Beauty Influencers Choice u kojem sedmero vodećih hrvatskih beauty influencera bira najbolje proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike, beauty tretmane i inovacije u 2023. godini.

Uz stručni žiri, za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina Story do 15. prosinca 2023. godine. Ovdje čekamo vaš glas, požurite.

Lada Mitrašinović na Storyjevom brunchu
Robert Gašpert 

S Ladom, koju na Instagramu pod imenom belamakeuplada prati 60 tisuća ljudi, smo porazgovarali i prilikom bruncha na kojem se u restoranu Maredo okupilo naših sedmero članova žirija i uredništvo Storyja, a kako nam je ranije otkrila da joj u poslu pomaže 15-godišnja kći, zanimalo nas je kad je, po njenom mišljenju, pravo vrijeme da se mlade djevojke počnu šminkati i kakav stil šminkanja preporučuje za njih.

'Po meni to kreće od srednje škole, ja ne bih da je osnovna, ako se mene pita. Neke curice dobiju akne, to im je problem pa je ranije vrijeme za prvi korektor ili prvi odlazak kozmetičaru, to je u redu, ali mislim da je pravo vrijeme srednja škola’, rekla je za Story.hr.

Za tinejdžerice je preporučila jednostavnu šminku i naglasak na njegu kože.

‘Moja kći prati trendove na Tik Toku, postoji nešto se zove ‘clean girl aestethic’ i meni je jako drago da je ona dio tog tima. To je vrlo njegovana koža, nikakav pretežak puder, to su bronzing drops, samo malo da se zasjajiš, uviju se trepavice, čak se ne mažu puno i začešljaju obrve gore. Ona ima sreće jer ima lijep ten. To jako lijepo izgleda na jednoj djevojčici od 15 godina. Kad krene neka malo teža šminka, to je tako 16-17 godina, za večernje izlaske. I dalje smatram da ne bi trebale nositi umjetne trepavice ili previše eyelinera, mislim da nije potrebno', rekla nam je.

Lada nam je u razgovoru otkrila i kako se ona šminkala u srednjoj školi i to kao odgovor na pitanje o njenim nekadašnjim beauty greškama.

'U srednjoj školi duga, plava, poblajhana kosa, a ja crna kao ugarak. Nosila sam plavo sjenilo i tuš, a obrva nemam. Ali, ja sam tad bila tako sretna i sama sebi zgodna da nema veze, ne bih mijenjala ništa. Svako vrijeme ima svoje, nitko nije savršen’, rekla je.

O čemu smo još razgovarali s omiljenom domaćom vizažisticom i kakve je savjete dala za šminkanje zrelije kože i za dame u pedesetima, pročitajte ovdje.

U galeriji pogledajte kako smo se s Ladom i drugim vodećim beauty influencerima zabavljali na brunchu u restoranu Maredo: 

Robert Gašpert Story Beauty Influencer Choice u Maredu

Robert Gašpert Story Beauty Influencer Choice u Maredu

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!