Borna Kotromanić, koja je još jednom potvrdila status modne ikone, osvojivši Storyjevu nagradu u kategoriji Najbolji modni stil powered by Uber koju smo joj uručili na ovogodišnjem L’Adria Story Hall of Fameu, svakim svojim izlaskom u javnost privlači pozornost zanimljivim i uvijek drugačijim modnim kombinacijama.

Ovaj put je, osim odjećom, privukla pozornost svojim licem koje je pokazala bez imalo šminke, a fotografije iz izlaska na kojima nasmijano pozira podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

Borna Kotromanić bez šminke
Instagram 

‘Ovako smo sinoć u sjajnom raspoloženju dočekali i proslavili službeni početak ljeta. Bez šminke, samo prirodni sjaj, u ritmu glazbe, i dobrih vibracija. Sloboda u svemu, pa i u ne robovanju make upu. Let people feel you, not only see you’, napisala je Borna uz fotografije.

Inače, Borna je nedavno po prvi put postala baka. Njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove- Luka Rajić.

Borna Kotromanić bez šminke
Instagram 

Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna’, rekla je Borna za 24 sata.

Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu’, dodala je.

Podsjetimo, Borna je s Lukom Rajićem bila u braku od 1996. do 2004. godine i zajedno imaju trojicu sinova: Bornu, Luku i Frana, a ovo joj je prvo unuče.