Iza nas je najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde. Među njima se našla i neizostavna Borna Kotromanić koja je ovaj put imala dvostruki razlog za slavlje.

Kao i uvijek, Borna je pokazala jedinstvenu modnu kombinaciju i potpuno opravdala svoj status modne ikone, kao i to što je ovogodišnja dobitnica Storyjeve nagrade u kategoriji Najbolji modni stil powered by Uber.

Borna Kotromanić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Zasjala je u dugoj plavoj kreaciji Hippy Gardena s neobičnim prorezom na torzu.

'Jako me veseli ova nagrada s obzirom na to da sam ja u Hrvatskoj uvijek bila pionirka i avangarda i za jednu malu državu koja uglavnom prati trendove, a ne diktira, uvijek sam pomalo bila vanzemaljac. Drago mi je da je moj stil prepoznat i večeras nagrađen i to me veseli, hvala vam' kazala je Borna i prokomentirala što za nju znači dobar modni stil.

'Dobar modni stil znači iznijeti ne samo trendi krpice, nego imati izgrađenu osobnost i onda koristiti odjeću da se s njom ta osobnost predstavi svijetu'.

Borna Kotromanić
Story Press 

Međutim, upravo na L’Adria Story Hall of Fameu otkrio se još jedan važan detalj iz Borninog života- postala je baka. Naime, njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove- Luka Rajić.

‘Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna’, rekla je Borna za 24 sata.

Borna Kotromanić
Story Press 

‘Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu’, dodala je.

Podsjetimo, Borna je s Lukom Rajićem bila u braku od 1996. do 2004. godine i zajedno imaju trojicu sinova: Bornu, Luku i Frana, a ovo joj je prvo unuče.

Više fotografija s L'Adria Story Hall of Famea pogledajte u galerijama: 

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame