Jedno je sigurno, gdje god se Borna Kotromanić pojavi, brzo se nađe u centru pozornosti. Razlog tome je njena velika karizma, ali i neobični modni izbori kojima je često sklona. Borna se ne opterećuje modnim pravilima već ih prilagođava sebi, a nije rijetkost da se njene odjevne kombinacije komentiraju u javnosti.

Najviše je prašine digla kratka i uska haljinica u kojoj se pojavila na koncertu Fosila u travnju prošle godine, a zbog koje se zakuhala javna svađa između Borne, Leonarde Lončar i Nevena Ciganovića.

Borna Kotromanić u ružičastoj haljinici
Dražen Kokorić 

Iako se čini da voli provokativna izdanja, a svakako obožava nekonvencionalne kombinacije, ponekad nas zna iznenaditi i nekim konzervativnijim izborom, kao što je bio slučaj sredinom studenoga kad se na jednoj modnoj reviji pojavila u čednoj haljini na preklop, dugoj do poda, nježne plave boje u kojoj je neodoljivo podsjetila na Disneyjevu Pepeljugu, a looku princeze doprinijele su tad i duge damske rukavice bijele boje.

Borna Kotromanić na reviji brenda Duchess
Tomislav Miletić/PIXSELL 

No, kad se ovog četvrtka pojavila na premijeri filma Babylon, čednost je ostavila kod kuće i nije pogriješila. Nema tko se nije okrenuo za Bornom koja je savršenu liniju istaknula pripijenim kombinezonom s prozirnim dijelovima.

Iako je kombinezon bio prilično otvoren pa je tako pokazala veći dio torza, uspjela je ne otkriti previše. Kombinezon je uparila s robusnim crnim čizmama. Kosu je imala upletenu u dvije pletenice, a nosila je duge viseće naušnice, ogrlicu i veliki prsten.

Borna Kotromanić u crnom kombinezonu
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Zanosna Borna ovim je dokazala da su za nju godine samo broj te da ima liniju na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene, a ranije je za Story otkrila kako održava besprijekornu liniju i mladolik izgled.

'Joga, meditacija, prehrana, ne konzumiram alkohol ni gazirana pića. Volim veselje i ples, ali imam dosta zen momenata u svojoj svakodnevici', otkrila je svoju tajnu.

‘Ne odvajam se previše od mobitela, ali kompenziram redovitom meditacijom, vježbam jogu. Tako da imam dobar introspektivni balans. Na evente treba ići određenom mjerom. To čovjeka na neki način potroši. Ja kada dođem na event volim zasjati i doprinijeti svojom energijom što znači da se moram napuniti pa opet novu rundu. Treba održavati balans da bi čovjek ostao u zenitu', ispričala nam je tom prilikom.

Još Borninih odvažnih modnih kombinacija pogledajte u galeriji: 

Zvonimir Ferina, Tomislav Huha Modna izdanja Borne Kotromanić