Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić na Instagramu, na kojem ga prati više od 30 milijuna ljudi, ne dijeli često privatne trenutke, ali uvijek obilježi rođendane svoje obitelji i važne godišnjice sa svojom suprugom Vanjom.

Ovaj put rođendan je slavio njegov najstariji sin Ivano koji je napunio 13 godina, a vidi se da postaje sve sličniji ocu, ne samo u licu, već i noseći frizuru poput oca pa je svoju plavu kosu pustio da izraste na dužinu koju Luka već godinama nosi.

Proslava 13. rođendana sina Luke Modrića
Instagram 

Luka je objavio nekoliko fotografija s proslave. Na jednoj pozira držeći sina u zagrljaju, na drugoj se okupila cijela obitelj, a na trećoj Ivano pozira s tortom.

Tako imamo priliku vidjeti da je proslava bila napravljena na temu nogometa, točnije Zlatne lopte. Ukrasi su u tonovima plave boje, a na torti na dva kata su likovi nogometaša i broj 13. Na vrhu se nalazi zlatna nogometna lopta na kojoj stoji: 'Sretan rođendan'.

Proslava 13. rođendana sina Luke Modrića
Instagram 

'Sretan rođendan moj veliki dječače! Puno te volim', poručio je nogometaš uz fotografije, a čestitkama su se pridružili i mnogi od njegovih fanova.

Proslava 13. rođendana sina Luke Modrića
Instagram 

Inače, jasno je da Luka Modrić kao jedan od najboljih nogometaša današnjice nema malu zaradu i da bi svojoj djeci mogao priuštiti baš sve što im padne na pamet, no on se gotovo nikad ne razmeće novcem i luksuzom, a sa svojom se djecom, bar koliko javnost ima prilike vidjeti, uglavnom ponaša kako i svaki normalan tata i zabavljaju se na načine na koje si većina obitelji može priuštiti.

Međutim, kako se po ovim fotografijama, ali i onima s njegovih ranijih objava, svojim mezimcima Luka uvijek osigura posebnu i maštovitu tortu.

Kako su izgledale ranije proslave rođendana djece Luke i Vanje Modrić pogledajte u galeriji:

Instagram Proslave rođendana djece Luke Modrića