Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Luka Modrić danas je jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, a kako je i sam priznao, njegov uspjeh bio bi nemoguć bez supruge Vanje. Ona je ta koja gleda sve njegove utakmice, analizira poteze i savjetuje ga. Osim toga, posvećena je brizi o njihovo troje djece, kćerima Emi i Sofiji te sinu Ivanu.

Luka Modrić i Vanja Modrić imaju troje djece
Instagram 

On i Vanja slove za jedan od najskladnijih parova u Hrvatskoj, a za sve je zaslužan jedan telefonski poziv. Naime, kad su se upoznali, Vanja je radila u Mamić sport agenciji, a Luka je igrao za Dinamo. Njihov se prvi susret dogodio preko telefona, zbog posla, a razgovor je potrajao tri sata. Luka je otkrio u svojoj autobiografiji 'Moja igra' da ju je nakon toga pozvao na kavu da joj zahvali i tad se do ušiju zaljubio u nju.

'Pozvao sam je na kavu da joj zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vrijeme mi je u njenom društvu jednostavno letjelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kavi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živjeli tako blizu', opisao je njihovo upoznavanje koje se dogodilo na Ravnicama tijekom njegovog preseljenja u novi stan.

Luka Modrić, Vanja Modrić, Mateo Kovačić, Izabel Kovačić
Instagram 

'Živjeli smo različite emotivne priče, ali Vanja i ja smo kroz duge razgovore ubrzo shvatili da dijelimo zajednički pogled na životne prioritete. Na obitelj. Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da iziđemo navečer van. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osjetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju. Prohodali smo', opisao je on početke njihove veze.

Vanja i Luka vjenčali su se pred matičarem u svibnju 2010, a ubrzo nakon toga na svijet je stigao njihov sin. Crkveno vjenčanje i veliko slavlje organizirali su godinu dana kasnije, a pred oltar su stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u lipnju 2011.Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su kćer Emu, 2017. stigla je i Sofia.

Vanja i Luka Modrić su u braku od 2011.
Story 

Ekskluzivne fotografije svog vjenčanja Vanja i Luka ustupili su magazinu Story, a njihova želja je bila da se humanitarno pomogne splitskom Domu za djecu Maestral i Zakladi Vatreno srce.

'Bilo je super, upravo onako kako smo zamišljali. Za pamćenje! Bio mi je to jedan od najljepših trenutaka u životu. Naravno, nakon rođenja našeg Ivana', izjavio je tada Modrić.

Vanja je blistala u haljini boje šampanjca i sandala optočenim kristalima Swarovski, a vjenčani buket bio je od božura. Par je izmijenio i Cartier prstenje. Na vjenčanju su bile brojne poznate osobe, kao što su Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Ognjen Vukojević, Tomo Šokota i Boško Balaban.

Fotografije vjenčanja Luke i Vanje Modrić pogledajte u galeriji:

Story Vjenčanje Vanje i Luke Modrića