Luka Modrić ne skriva da je obiteljski čovjek, a da i njegova obitelj apsolutno stoji uz njega dokazuje i činjenica da su ga na utakmici protiv Brazila u kojoj je Hrvatska na samom kraju izborila pobjedu i ušla u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru došli podržati svi njegovi najdraži i najbliži.

Bili su tu njegovi roditelji, mama Radojka i tata Stipe, koji su s napetim izrazima lica gledali utakmicu, a pomalo smrknuta je bila i njegova supruga Vanja.

Vanja Modrić i Anita Lovren u Katru
Goran Stanzl/PIXSELL 

Međutim, nikakvog smrkavanja nije bilo nakon pobjede kad su se tati Luki na stadionu pridružili njegovi najslađi i najvažniji navijači, njegova djeca, kćerkice Ema i Sofia te sin Ivano.

Fotografi su uspjeli uhvatiti ove emotivne trenutke zajedničkog radovanja velikom uspjehu, a sinčića Ivana u naručje je uzeo i njegov suigrač Mateo Kovačić.

Igor Kralj / PIXSELL Luka Modrić i Mateo Kovačić sa svojom djecom slave pobjedu nad Brazilom

Inače, Luka Modrić je kum malenom Ivanu kojeg je Mateo dobio u braku s našom najpopularnijom WAGS-ICOM, Izabel Kovačić, a obitelji se redovito druže i provode vrijeme zajedno te su ove godine čak oduševili navijače fotografijama sa zajedničkog ljetovanja.

Diora Modrić sestra je Luke Modrića
Pixsell/Goran Stanzl 

Podsjećamo, Luku su na tribinama njegova djeca pratila i tijekom utakmice između Japana i Hrvatske, a tom ih je prilikom pazila teta, Lukina sestra Diora.