Svi ovih dana pišu i govore o Vatrenima koje danas čeka ključna utakmica s Brazilom. No ne prate se samo njihove sposobnosti na nogometnom terenu, već i privatni život. Njihove supruge i djevojke često su tema medijskih napisa, kao i njihova djeca. No znate li tko je sve od Vatrenih otac i koliko ima djece? Mi vam otkrivamo u nastavku.

Vatreni koji imaju jedno dijete

U ovu kategoriju spada najviše nogometnih reprezentativaca, a oni su: Mateo Kovačić, Domagoj Vida, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Andrej Kramarić i Mario Pašalić. Zanimljivo je kako sva šestorica imaju sina.

Mateo Kovačić i supruga Izabel dobili su sina Ivana u listopadu 2020. i nerijetko na Instagramu objave njegove fotke.

Mateo i Izabel Kovačić u braku su od 2017. te imaju sina Ivana
Instagram 

Domagoj Vida i supruga Ivana imaju sedmogodišnjeg sina Davida koji je bio zvijezda Svjetskog prvenstva u Rusiji jer je nakon utakmice s Engleskom bosonog potrčao tati u zagrljaj.

David Vida sin je Domagoja i Ivane Vide
Igor Kralj/PIXSELL 

Brat proslavljenje atletičarke Blanke Vlašić, nogometaš Nikola Vlašić, i supruga Ana dobili su sina Nou u lipnju prošle godine. Bruno Petković i Iva Šarić imaju sina Adriana koji se rodio u travnju prošle godine, a Iva s bivšim partnerom Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona.

Iva Šarić i Bruno Petković imaju sina Adriana
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Što se tiče Andreja Kramarića, on i supruga Mia imaju jednogodišnjeg sina Viktora kojeg su dobili u kolovozu 2021. Nogometaš je mališana prvi put pokazao krajem prošle godine kada je objavio obiteljsku fotografiju s odmora u Dubaiju.

Andrej Kramarić sa suprugom Mijom i sinom Viktorom
Instagram 

Mario Pašalić i supruga Marija dobili su sina Luku u veljači ove godine. Nogometaš je sretnu vijest podijelio na Instagramu.

Luka Pašalić 15.02.2022.’, napisao je tada.

Vatreni koji imaju dvoje djece

U ovoj skupini našla su se trojica Vatrenih: Marko Livaja, Marcelo Brozović i Dejan Lovren. Livaja i supruga Iris imaju šestogodišnju kćer Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza. Krajem listopada par se pojavio na predstavi ‘Magic show’ hrvatskog iluzionista Luke Vidovića u Splitu, a s njima je tada bila kćerkica Elizabet koja se nije odvajala od tate.

Marko i Iris Livaja imaju dvoje djece
promo 

Marcelo Brozović i supruga Silvija Brozović imaju dvoje djece. Kći Aurora je na svijet stigla u proljeće 2017., a sin Rafael rodio se u listopadu 2019. godine.

Marcelo Brozović s obitelji
Instagram 

Dejan Lovren i njegova žena Anita Lovren također imaju kćer i sina. Kćerkicu Elenu dobili su 2012., a sina Josipa 2015. godine.

Vatreni koji imaju troje djece

Samo dva Vatrena imaju više od dvoje djece, a to su Luka Modrić i Ivan Perišić. Obojica imaju troje djece. Modrić i supruga Vanja imaju 12-godišnjeg sina Ivana te kćeri Emu (9) i Sofiju (5).

Luka i Vanja Modrić imaju troje djece
Instagram 

Nogometaševa supruga i djeca su također stigli u Katar pa su ga bodrili tijekom utakmica. Nakon dvoboja s Belgijom im je potrčao u zagrljaj.

Luka Modrić s djecom u Katru
Igor Kralj/PIXSELL 

Ivan Perišić i supruga Josipa ponosni su roditelji devetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnje kćerkice Manuele, a kako je Story ekskluzivno doznao, ovog se proljeća rodilo njihovo treće dijete - sin Luka.

Ivan i Josipa Perišić imaju troje djece
Instagram 

I Modrić i Perišić ponekad podijele obiteljske fotografije na društvenim mrežama, pogotovo kada su rođendani njihovih mališana.