Sutra će u 16 sati hrvatska nogometna reprezentacija svoje snage odmjeriti s reprezentacijom Brazila za željeni prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Najveću podršku Vatrenima daju njihove supruge i djevojke koje su već u velikom broju stigle u Katar, a najpopularnija među njima, Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, na svom je Instagramu otkrila da se dobro zabavljaju.

Hrvatske WAGS-ice u Katru
Instagram 

Naime, podijelila je fotografiju iz luksuznog restorana Cipriani koji se nalazi u Dohi, a na fotografiji se mogu vidjeti samo ruke koje nazdravljaju pjenušcem.

Iako Izabel nije otkrila s kim je u društvu, istu takvu fotografiju podijelila je i Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića, a pretpostavlja se da je s njima bila i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića s kojom je Izabel u dobrim odnosima već dugi niz godina.

Inače, upravo je Izabel britanski časopis The Sun proslavio najutjecajnijom domaćom WAGS-icom. 

A sada je u Katar stigla još jedna 'Vatrena' - supruga Marka Livaje, Iris Livaja. Naime, da se zaputila u Dohu, na svom je Instagramu otkrila njezina prijateljica, splitska glumica Ana Gruica Uglešić koja je objavila fotografiju iz aviona i označila nju i još nekoliko prijateljica. Iris je zatim njezinu objavu podijelila na svom profilu.

Iris Livaja supruga je Marka Livaje
Instagram 

Prošlu utakmicu, onu s Japanom, Iris je pratila iz Splita i to upravo u Aninom društvu.

Inače, supruga Hajdukovca Marka Livaje s Anom je dugogodišnja prijateljica. Ove dvije dame su toliko bliske da se njihovo prijateljstvo s vremenom pretvorilo i u kumstvo pa je tako Iris bila kuma Ani na njezinom vjenčanju 2010. godine kada se udala za Dijana Jahjefendića. Ana je pak bila kuma malenom Lorenzu, sinu Marka Livaje i Iris.