Trenutno se u Katru igra utakmica za broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu gdje će snage ponovno odmjeriti Maroko i Hrvatska.

Prvi gol za vodstvo Hrvatske dao je Joško Gvardiol, dok je odmah nakon njega za Maroko izjednačio Achraf Dari. Za drugi gol i ponovno vodstvo Hrvatske, zaslužan je bio Mislav Oršić.

Najveća podrška naših Vatrenih već je neko vrijeme u Dohi, a sada ih prate s tribina u velikoj utakmici za medalju na Svjetskom prvenstvu.

Pažnja je usmjerena na supruge i djevojke naših nogometaša, a na tribinama našeg kapetana Luku Modrića prati njegova supruga Vanja Modrić.

Vanja Modrić na utakmici Hrvatske i Maroka
Goran Stanzl/PIXSELL 

Fotografi su je uslikali kako prije početka utakmice sjedi na tribinama i telefonira s prilično ozbiljnim izrazom lica.

Inače, Luka Modrić i Vanja Modrić upoznali su se kad je on imao 19, a ona 25 godina. Otad su nerazdvojni, a slove za jedan od najskladnijih parova u regiji, a zajedno imaju troje djece - sina Ivana, kći Emu i kći Sofiju.

Vanja je, kad su se upoznali, bila zaposlena u agenciji Zdravka Mamića, a Luka je igrao za nogometni klub Dinamo. Prvi susret bio im je putem telefona, razgovarali su tri sata, ali o poslu. U svojoj autobiografiji 'Moja igra', Luka je svojedobno otkrio da ju je pozvao na kavu nakon poziva te da se zaljubio u nju do ušiju.

Vanja Modrić i Luka Modrić upoznali su se kad je njemu bilo 19 godina, a njoj 25
Instagram 

'Pozvao sam je na kavu da joj zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vrijeme mi je u njenom društvu jednostavno letjelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kavi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živjeli tako blizu', opisao je njihovo upoznavanje koje se dogodilo na Ravnicama tijekom njegovog preseljenja u novi stan.

Vanja se u vrijeme rata doselila u Zagreb iz Kutine. Uskoro je bračni par shvatio da su srodne duše, a ljubav traje do danas.