Brojna poznata lica, ali i članovi obitelji naših reprezentativaca viđena su u Katru tijekom polufinalne utakmice Hrvatske s Argentinom.

Među njima je bila i supruga Luke Modrića, Vanja Modrić koja je s njihovih troje djece bodrila našeg kapetana. No, Vanji je društvo pravila i dugogodišnja prijateljica Andrea Čermak, supruga Hrvoja Čermaka, sina umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Vanja Modrić i Andrea Čermak
Igor Kralj / PIXSELL 

Poznato je da se Vanja i Andrea druže već dugi niz godina što dokazuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali i ranije pojavljivanje na tribinama, dok je Vanja bila trudna s trećim djetetom. Tad je na maksimirskom stadionu ponosno pokazala trudnički trbuh, a s njom je u loži osim Andree bila i Izabel Kovačić.

Andrea Čermak i Vanja Modrić
Marko Lukunic/PIXSELL 

Osim toga, prošle godine nakon ispadanja s Europskog prvenstva, obitelj Modrić se odlučila ze nešto mirnije ljetovanje pa su jahtom plovili po Jadranu. Posjetili su i Šibenik gdje su ispred katedrale pozirali sa slavnim parom Čermak. Čini se da ove poznate dame itekako vole provoditi vrijeme zajedno. Tako su prije nekoliko godina zajedno uživale i na skijanju u Austriji, a s njima je bila i zajednička prijateljica Mirela Forić Srna, supruga bivšeg nogometaša Darija Srne.

Mirela je tada podijelila niz fotografija snježnih radosti iz Kitzbühela, a da ih snažno prijateljstvo veže i danas potvrdio je dolazak Andree i Hrvoja Čermaka na nedavno predstavljanje Srnine knjige u Esplanadi. Riječ je o autobiografiji nekadašnjeg domaćeg reprezentativca pod nazivom 'Zašto te zovu Srna', a svoj je život ispričao uz pomoć književnice Milane Vlaović.

No, Andrea Čermak je, inače, i Severinina najbolja prijateljica. Koliko je blizak njihov odnos svjedoči i činjenica da ih veže dvostruko kumstvo. Severina je Andrei bila kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom, a Andrea je Severini bila kuma na vjenčanju s Igorom.

Međutim, dugo se pričalo da su se udaljile, a dodatno je ulje na vatru doliveno kad se saznalo da je Severina obrisala zajedničke fotografije s Andreom s društvenih mreža.

Pozornost je privukla i činjenica da Severina Andrei nije javno čestitala rođendan kao što je inače činila svake godine. No, kakvi god problemi da su se našli između dvije najbolje prijateljice, čini se da su ih uspješno prevladale budući da su nasmiješeno pozirale na glamuroznoj proslavi Severinina 50. rođendana na kojoj je bilo oko 300 uzvanika