Danas će se Vatreni u 16 sati boriti za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru u utakmici protiv Maroka.

Osim u treninzima, naši nogometaši slobodno vrijeme provode i sa svojim najbližima koji ih podržavaju s tribina.

Tako su sada fotografi uslikali Antu Budimira kako se ispred hotela Hilton Doha, gdje je smještena reprezentacija Hrvatske, zabavlja sa svojim sinovima.

Ante Budimir sa sinovima u Katru
Goran Stanzl/PIXSELL 

31-godišnjak iz Zenice trenutno igra u španjolskom klubu Osasuna, a u reprezentaciju je došao s 29 godina. U braku je sa samozatajnom suprugom Monikom, a rijetke privatne informacije podijelio je u jednom intervjuu za 24 sata.

'Rat i sve okolnosti su utjecale na to da napustimo dom i 1992. godine dođemo u Veliku Goricu. Tata mi je poginuo u automobilskoj nesreći. Mama Janja je sa mnom i dvije sestre Irenom i Renatom došla u Turopolje. Mama se žrtvovala za nas, sve nam je omogućila', otkrio je tada, pa nastavio:

Ante Budimir sa suprugom Monikom ima dvoje djece
Instagram 

'Sestre su blizanke, starije su godinu dana od mene. One imaju svoj privatni posao, zajedno rade. Obje su završile Ekonomski fakultet, zbog toga su i mene 'natjerale' na fakultet. I ja sam u Zagrebu upisao ekonomiju i dobro mi ide. Ostalo mi je još sedam ispita do kraja. Moram se malo uključiti online, neću možda moći diplomirati u 2021. godini, ali u 2022. najkasnije hoću. Fakultet ipak nije na prvome mjestu - tu su obitelj i nogomet.'

Njegova supruga Monika je bila izbjeglica poput njega, ali iz Vukovara, a upoznali su se upravo u Velikoj Gorici.