Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZALUĐENE DAME NA DOČEKU VATRENIH: Jedan je dobio ponudu za brak, a njemu su obožavateljice rekle da ga vole

Centar Zagreba prošle je nedjelje bio pun transparenata posvećenih našim nogometašima, a obožavateljice s balkona isprintale su fotografije Vatrenih.

 Obožavateljice s fotkama Vatrenih na dočeku Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Svi i dalje pričaju o dočeku Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu prošle nedjelje. Iako neki nisu zadovoljni samom organizacijom, jedna stvar je sigurna - došlo je mnogo više ljudi nego što se očekivalo s obzirom na zimske temperature.

 Dejan Lovren pozirao za selfie s navijačicom Izvor: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Centar Zagreba bio je pun transparenata posvećenih našim nogometašima, a neki fanovi su čak isprintali njihove fotografije.

Posebnu pažnju su privukle zaluđene obožavateljice koje je kamera snimila na balkonu. Tamo su s nestrpljenjem čekale hrvatske reprezentativce, dok su u ruci držale njihove fotografije.

 Obožavateljice s fotkama Vatrenih na dočeku Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

No nisu svi Vatreni imali tu 'čast' da ove djevojke isprintaju njihove fotke. Tako su se u njihovim rukama našli: Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Borna Sosa, Mislav Oršić, Luka Modrić, Dejan Lovren i Dominik Livaković.

Svaki od njih dobio je drukčiju poruku na papiru. Pored fotke Joška Gvardiola piše 'Volimo te', dok su Mateu Kovačiću poručili: 'Kova, kralju'. Borna Sosa je pak dobio ponudu za brak jer uz njegovu fotografiju stoji 'Ženi me'. Luki Modriću su djevojke napisale 'Kapetane', a Lovrenu 'Bravo, majstore!!!'. Ispod fotke Dominika Livakovića stoji 'Livi, legendo'. 

 Transparenti za Joška Gvardiola Izvor: Sanjin Strukić/PIXSELL

Također, dame su pored svih fotografija nacrtale srca, te su imale dres Luke Modrića, kao i zastave na kockice.

U gomili su se istaknuli brojni transparenti posvećeni mladom nogometašu Jošku Gvardiolu.

'Joško, sviđaš se mojoj prijateljici Marici. Marica je starija od tebe i ima plave oči. Bok, Joško. Ja sam Marica', 'Joško, mi te volimo', 'Joooškoo, imam plave oči', 'Joško, prihvaćaš ponudu?', 'Joškec, si za ples pod maskama?', 'Gvardiole, ženi me', 'Joško, tražiš plave oči? Tu su', bili su neki od natpisa.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image