Maja Šuput gostovala je u podcastu 'Uplift razgovori sa Zoranom Šprajcom' te je otkrila kakva je kao šefica, progovorila o privatno-poslovnim obavezama i početku karijere.

Točna, profesionalna, nasmijana, vedra i puna energije - sve je to Maja Šuput. Iako je zbog posla večernji tip, otkrila je kako se ujutro uopće uspije probuditi. 'Mislim da me ujutro adrenalin potjera. Prvo je mali umor, pa te dijete razbudi. Onda dolazi frizer, make up artist, onda što ću odjenuti... Budan si za pet minuta', rekla je.

'Dijete je na prvom mjestu. Kad je on namiren, onda se bacam na posao. Ljubav prema djetetu je jača. Nisam mislila da ću biti tako luda za djetetom. Mislila sam da žene inače malo lažu o tome u novinama, ali ja ne, ja sam baš taj tip. Ukrala sam sna. Kad spava po danu se ubijem od birokracije, mailovi. Po noći ukradem isto kad on legne. Nemam problema s time jer me to veseli', dodala je.

Maja kao poduzetnica nije drugačija otkad ima dijete. 'Drugačija sam kao osoba. Što se posla tiče, sve je isto samo su se prioriteti promijenilo. Sve se to može ako imaš volju i energiju', dodala je.

Mnogo puta je razmišljala što je tjera da bude sve uspješnija. 'Nije da ja nemam za režije i da moram toliko raditi. Tjera me ego. Razmišljala sam što je sa mnom, što ne valja. Jednostavno me taj ego ili konkurencija gura. Nisam pobjednički nastrojena, nemam problem s tim', rekla je kroz smijeh.

Glazbena karijera počela joj je zapravo vrlo slučajno. 'Otac je bio jedan od najvećih glazbenih menadžera i uvijek je htio da budem pjevačica. Nisam se htjela time baviti, htjela sam se baviti turizmom. Želja mi je imati svoj hotel, ali ne u Hrvatskoj. I htjela sam se baviti glumom. Kad sam imala 18 godina išla sam upisati menadžment u Opatiji i imala sam 10 slobodnih dana prije početka.

Otišla sam jednu večer u izlazak u Medulin i tamo sam upoznala nekog bubnjara koji im se jako svidio i trebala im je pjevačica. Tad sam ja u želji da provedem što više vremena s bubnjarom, nazvala tatu i rekla da bih pjevala za njih. Iz čiste ljubavi, ali prema frajeru. Moj tata je bio najsretniji čovjek na svijetu. Jednostavno se zarolalo. Jednostavno mi se dogodilo. Kad sam osjetila prvu plaću, nije mis e dalo otići na fakultet', ispričala je Maja.

Kad je osnovala firmu tim ljudi oko nje bio je malen, a sad je to već zavidna tvrtka s velikim dobitkom. Njezin suprug Nenad odgovoran je za taj poduzetnički dio. 'Dok nismo imali bebu, znali smo kad bi išli na put reći da smo imali sastanak uprave. Sad kad on dođe iz ureda i ja sa snimanja, možda kažemo tri rečenice o poslu. Doma kad dođemo smo samo roditelji. Moramo to razdvojiti jer dijete te pogleda 'ja bih jeo'.'

Otkrila je i kakva je kao šefica. 'Cijeli život putujem s puno muškaraca. Shvatila sam da ako se ne postavim kao muško ili malo strožim pogledom, da će me gledati kao vrckavu plavušicu i automatski sam napravila odmak od tog prijateljskog na malo više poslovni. Mora se u svakom poslu znati tko je vođa tima i moraš biti timski radnik. Svaki biznis mora imati čovjeka kojeg se pita može li to tako. Moji dečki su me uvijek gledali kao neku varijantu šefice. I mi moramo biti prijateljski nastrojeni jedni prema drugima kad nastupamo. Uvijek se zna da i veselje ima granicu. Mislim da sam zaista korektna. Plaćam preuredno, nikad nisam ostala nikome dužna. Pored mene nitko nije platio kavu. Prostu riječ nisam nikome rekla, osim u šali, ali to se ne računa', kroz smijeh je objasnila.