Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOŽIĆNA BAJKA MAJE ŠUPUT I BLOOMA: Igraju se uz najraskošniji bor koji smo ikad vidjeli

Maja Šuput i Bloom Tatarinov pozirali su u igri uz božićni bor.

 Maja Šuput i Bloom Tatarinov pozirali pred božićnom jelkom Izvor: Instagram

Maja Šuput već je ranije objavila svoju prvu ovogodišnju božićnu fotografiju pokraj okićenog božićnog drvca i pohvalila se da je njena obitelj spremna za nadolazeće blagdane, a glavna zvijezda je kao i uvijek bio jednogodišnji Bloom.

Objavila je i video u kojem je pokazala kako je uređen njihov raskošni dom, a osobito sladak bio je Bloom koji je, odjeven poput Djeda Božićnjaka, veselo trčkarao po stanu.

'Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače. Bloom će vas provest po stanu pa škicnite... Neka najljepše doba godine počne', poručila je pjevačica, a u nastavku je otkrila kako je imala profesionalnu pomoć prilikom uređivanja.

'Imala sam agenciju koja mi je potpomogla uređivati stan, ali Nenad i ja smo, također, pomogli', ispričala je pa se našalila: 'Ja sam svojim rukama sredila račun'.

 Maja Šuput i Bloom Tatarinov igraju se ispod bora Izvor: Instagram

Maja i Bloom su i ovih dana zajedno pozirali u igri ispod božićnog drvca koje je od vrha do dna prekriveno ukrasima. Na boru vidimo različite ukrase, od velikih štapića lizalica i slatkih igračaka, do klasičnih kuglica, lampica i mašnica, a u pozadini se vidi velika figura orašara koji je ove godine hit dekoracija u domovima poznatih Hrvatica.

 Maja Šuput i Bloom Tatarinov u igri ispod bora Izvor: Instagram

Pjevačica je za ovu priliku izabrala zanimljiv kombinezon s prorezima sa strane, a kosu je ukrasila rajfom dok je Bloom nosio slatku vesticu i hlačice. Podsjećamo, Maja i Nenad su se nedavno ‘posvađali’ oko odgovora kad smo ih upitali koje je od njih dvoje njihov sinčić Bloom privrženiji.

'Hoćeš ti odgovoriti na to pitanje da se ne hvalim, Nenade', rekla je Maja koja je dobila neočekivani odgovor od supruga.

 Božićno drvce Maje Šuput Izvor: Instagram

'Ma ja mislim da je obostrano. Nisam diplomata, ali on je privrženiji onom roditelju koji je s njim… S kojim će se igrati', kazao je Tatarinov, a Maja mu je povišenog glasa dobacila:

'Ma kakav je to odgovor, pa valjda je privrženiji meni jer sam mu majka', našalila se pjevačica.

Više fotografija neodoljivog Blooma pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image