Dok je srpska nogometna reprezentacija sudjelovala na Svjetskom prvenstvu u Katru, regionalnim, a i svjetskim medijima kružile su priče o navodnom seks-skandalu među njihovim redovima.

Glavno ime bilo je Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića koju su povezivali s njegovim suigračima Nemanjom Gudeljem i Dušanom Vlahovićem. Ipak, od samih početaka Ana je priče demantirala na svom Instagramu gdje je dijelila i fotografije sa svojim dragim.

'Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti vjeruju u nju', glasila je jedna od njezinih izjava. Iako nikada nisu postojali konkretni dokazi da se nešto doista dogodilo, mnogi su mislili da je Ana u Katar stigla samo kako bi smirila tenzije među igračima. Ipak, kasnijim izjavama dokazala je drugačije.

Sada je po prvi put o škakljivoj temi progovorila za srpske medije.

Intervju je dala srpskom Storyju, a cijeli će tekst izaći u tiskanom izdanju.

'Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskima, a zapravo su me naučile da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspjele, a ja sam lekciju dobro naučila', rekla je Ana za Story u najavi.

Pitali su je i što misli koji je razlog pokretanja takve priče.

'Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog janjeta, ali nažalost, ljudima se uspjeh ne oprašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da šutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava'.

Na kraju, imala je jednu poruke za sve one koji su joj pokušali uništiti brak:

'Bit ću iskrena, nema tu neke većine, samo par žena koje za sada ne želim imenovati. Većina ljudi nam je slala poruke podrške jer nitko normalan ne može povjerovati u lažnu priču za koju ne postoji ni jedan jedini dokaz! Gradili smo naš odnos na povjerenju i ljubavi godinama', zaključila je Ana Rajković.