Maja Šuput i Nenad Tatarinov roditelji su malenog Blooma, a u nedavnom je intervjuu naše pitanje: 'Kojem roditelju je njihov sin privrženiji' - dovelo ovaj bračni par do sitnih nesuglasica.

'Hoćeš ti odgovoriti na to pitanje da se ne hvalim, Nenade', rekla je Maja koja je dobila neočekivani odgovor od supruga.

'Ma ja mislim da je obostrano. Nisam diplomata, ali on je privrženiji onom roditelju koji je s njim… S kojim će se igrati', kazao je Tatarinov, a Maja mu je povišenog glasa dobacila:

'Ma kakav je to odgovor, pa valjda je privrženiji meni jer sam mu majka', našalila se pjevačica.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov su u braku
Instagram 

Podsjetimo, Maja nam je u intervjuu za Story.hr otkrila da joj nije lako istovremeno biti uspješna pjevačica i dobra majka.

'Sve je to dio života. Uz puno odricanja, nespavanja, puno želje, volje i ljubavi… Rekao bi čovjek da se može, ali… Dijete je uvijek prioritet. Ovo ostalo krpam kako stignem uz pomoć svemogućeg oca. Bloom je dobro dijete pa nemamo puno problema s njim', rekla nam je Maja.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u braku su 3 i pol godine
Instagram 

Mnogi su primijetili da Bloom, koji nema ni pune dvije godine života, pokazuje naznake buduće zvijezde, a već nosi i titulu najpoznatijeg dječjeg trendsettera u Hrvatskoj.

'Nisam očekivala da će Bloom biti tolika zvijezda. Ne razmišljaš o tome da dijete ima drugačiju karizmu, ali očito ima', rekla je pjevačica koja je dadiljanje prepustila kolegici Jeleni Rozgi.

Podsjetimo, u nedvanoj Instagram priči Maja je pokazala kako Bloom uživa u svojem prvom snijegu. 'Prvi snijeg', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj je u snijegu pozirao mali Bloom noseći žutu jaknicu i kapu.

Bloom Tatarinov na snijegu
Instagram 

Inače, nedavno je pjevačica pokazala kako je Bloom reagirao kada ju je prvi put ugledao na pozornici dok je snimala novogodišnji program.

Uz nju na pozornici i malom ekranu, na videima se vidio njezin prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić koji je u naručju nosio njezinog sina, preslatkog Blooma.

Bloom Tatarinov sin je Maje Šuput
Instagram 

Mališan je zbunjeno gledao u ekran gdje je njegova mama nastupala u šljokastoj haljini i s dugačkom plavom perikom. 'Kako mama i na televiziji i na bini?', stajalo je u opisu Storyja.

'Ništa mu nije jasno. Nije navikao mamu gledati ovako', rekao je Marko u videu.