Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBITELJ TATARINOV USKORO OPET NA PUTU: Maja za Story.hr otkrila gdje idu, Bloom ima glavnu riječ

Maja Šuput otkrila je za Story.hr gdje će otputovati nakon blagdana.

 Maja Šuput često putuje s obitelji Izvor: Instagram

Maja Šuput otkrila nam je koja je sljedeća destinacija koju obitelj Šuput-Tatarinov planira posjetiti - Mauricijus.

Nedavno su Bloom, Nenad i ona odmarali u Dubaiju, a ovo je sad naudaljenija destinacija na koju će obitelj zajedno otići. Lokacija se birala isključivo prema Bloomovim preferencijama.

'Bloomu se sviđaju lokacije gdje su pijesak, palme i more te gdje mu je stražnjica gola. Zato uvijek biramo lokacije na kojima je toplo i gdje dijete od jutra do mraka može biti vani', otkrila nam je Maja.

 Bloom Tatarinov voli putovati Izvor: Instagram

Zatim je otkrila i što ju je začudilo kad je Bloom u pitanju. 'Nisam očekivala da će Bloom biti tolika zvijezda. Ne razmišljaš o tome da dijete ima drugačiju karizmu, ali očito ima', rekla je pjevačica.

Povezane vijesti

Pitali smo je i kako stigne balansirati privatne i poslovne obaveze. 'Sve je to dio života. Uz puno odricanja, nespavanja, puno želje, volje i ljubavi… Rekao bi čovjek da se može, ali… Dijete je uvijek prioritet. Ovo ostalo krpam kako stignem uz pomoć svemogućeg oca. Bloom je dobro dijete pa nemamo puno problema s njim', rekla nam je Maja.

Nedavno je jedna od najzaposlenijih pjevačica u državi otkrila da ne planira imati još djece. 'Apsolutno ne. Ne priželjkujem i ne radimo na tome. Suprug i ja smo završili s reprodukcijom djece', otkrila je za magazin Story.

Majin suprug, Nenad Tatarinov, nedavno je za Story.hr progovorio o supruzi. 'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', rekao nam je Nenad.

 Nenad Tatarinov je suprug Maje Šuput Izvor: Instagram

Dotaknuo se i obiteljskih putovanja. 'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image