Već i ptice na granama znaju da je Maja Šuput Tatarinov mnogo više od pjevačice. Osim što godinama sjedi u žiriju showa ‘Supertalent’, ona je uspješna poduzetnica.

Ima svoj brend kozmetike, odjeće i dječjih proizvoda, a sada je snimila novu reklamu u kojoj je predstavila proizvode za dječju kosu te vlažne maramice. Reklama možda ne bi bila toliko zanimljiva da u njoj nisu Majin suprug Nenad i preslatki sinčić Bloom.

Bloom, kupanje. Savršenu kupku si napravio, ali nešto fali’, govori Maja na početku reklame.

Ručnik i igračke’, odgovara Nenad, a Maja je dodala: ‘I pjesmica’.

U jednom trenutku Bloom se kupao u zlatnoj kadi, a Maja i Nenad su u kućnim ogrtačima bili pored njega.

Dok perem kosu, pjenica na nosu… Dok te mama kremom maže, tata uvijek pomaže’, rekla je među ostalim Šuput.

Obitelj Tatarinov trenutačno je najpopularnija u Hrvatskoj
Robert Gašpert 

Reklama završi tako što se Maja i Nenad zagrle dok se Bloom igra pored kade. Pjevačica je reklamu objavila na društvenim mrežama.

Kažu da kad se rodi dijete, rodi se i jedna mama. Zajedno s ljubavlju rodila se i briga da svojoj bebi pruži sve najbolje. Kada to maleno stvorenje postane najvažnija preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe postaju trenutci koji zahtijevaju potpunu posvećenost’, napisala je među ostalim u opis videa.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju sina Blooma
Instagram 

Fanovi su u komentarima poručili Maji da je reklama predivna. Inače, pjevačica je prije nekoliko tjedana objavila fotografije sa snimanja ove reklame.

'Sretna i ponosna na prvu obiteljsku reklamu. Snimati s vlastitom obitelji nije mali izazov, pogotovo kad cijeli plan snimanja ipak dirigira Bloom koji je napunio samo 20 mjeseci. Nije mi bila ideja rentati glumačku obitelj, već biti iskrena i baš prava, mala, ali jako skladna obitelj', napisala je tada.

U nastavku je zahvalila poslovnim suradnicima, ali istaknula je i supruga Nenada.

'Mom mužu, koji osim što shvaća i podržava moje poslovne ideje, još k tome je i naj tata ovom divnom čudu od djeteta kojem će zauvijek ostati kao uspomena jedna bajkovita reklama s mamom i tatom', dodala je.