Da Maji Šuput nekako uspijeva sve, biti pjevačica, majka, poslovna žena, već je dobro poznato, kao i da je njen sinčić Bloom već od samog rođenja nekako uspio postati i veća zvijezda od svoje superpopularne mame.

Mališan je dobro poznat i omiljen među Majinim fanovima, a sad ih je oduševila novim obiteljskim fotografijama sa snimanja jedne reklame, na kojima ona Bloom i suprug Nenad Tatarinov poziraju u kućnim ogrtačima uz kadu.

Nenad ovdje nosi jednostavni tamnoplavi ogrtač ispod kojeg ima bijelu majicu, dok se Maja s Bloomom u naručju pojavljuje u jako ženstvenom izdanju te ispod bijelog laganog ogrtača s perjem na rukavima nosi negliže od istog materijala s čipkastim naramenicama.

'Sretna i ponosna na prvu obiteljsku reklamu. Snimati s vlastitom obitelji nije mali izazov, pogotovo kad cijeli plan snimanja ipak dirigira Bloom koji je napunio samo 20 mjeseci. Nije mi bila ideja rentati glumačku obitelj, već biti iskrena i baš prava, mala, ali jako skladna obitelj', napisala je Maja.

'U nastavku je zahvalila poslovnim suradnicima, ali istaknula je i supruga Nenada.

'Mom mužu, koji osim što shvaća i podržava moje poslovne ideje, još k tome je i naj tata ovom divnom čudu od djeteta kojem će zauvijek ostati kao uspomena jedna bajkovita reklama s mamom i tatom', dodala je.

Inače, o podršci prema supruzi nedavno je za Story.hr progovorio i sam Nenad kojeg smo nakratko 'ulovili' prilikom predstavljanja Seke Sveznalice, Majinog novog projekta koji je nastao u suradnji s američkim brendom Fisher Price.

'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', rekao nam je Nenad.

Iako su se mnogi tome ponadali, maleni Bloom tad nije bio prisutan, a tata Nenad se našalio da je mališanu zauzet raspored.

'Bloom ima svoj program. Njegov je raspored bio bookiran za ovaj događaj. Glavna zvijezda ipak mora malo odspavati, tako da ovo je njegov tajming za popodnevni odmor, zato smo se i nas dvoje uspjeli 'iskrasti' i doći ovdje. Iako često i njega vodimo s nama kada je to moguće’, rekao nam je.

Osvrnuo se tom prilikom i na brojna obiteljska putovanja s Majom i Bloomom.

'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.

'Sad imamo već neke tri, četiri destinacije u planu s obzirom na to da su naši rasporedi iznimno dinamični i bukirani za sljedećih nekoliko mjeseci pa je ključno da isplaniramo sve unaprijed. Uvijek su nam putovanja užitak, a imamo i sreću što je Bloom stvarno sjajan, neumoran je', rekao nam je Nenad.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov s odmora u Dubaiju: 

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom u Dubaiju