Maja Šuput nedavno se pohvalila suradnjom s brendom američkim brendom igrački Fisher Price, a otkrila je i da se njen sinčić Bloom obožava igrati njihovom igračkom Seka Sveznalica kojoj je Maja dala glas.

'Jako puno mama u mojoj okolini kad čuju i vide igračku kažu 'ovo je fakat super, nije neka marketinška priča', a i kada vidiš vlastito dijete da se zaista s tim neumorno igra, ali ne zato što kuži da mu mama pjeva, dobro, paše mu glas', rekla je Maja šaljivo na nedavnom predstavljanju Seke Sveznalice.

Otkrila je i koja pjesmica je Bloomu najdraža.

Bloom Tatarinov i Seka Sveznalica
Instagram 

'Mi smo počeli s originalnim psićem koji je sada dobio Seku, a tamo je bio hit 'Kad si sretan', to smo odmah apsolvirali. Kod Seke mu je čini mi se abeceda najveća fora. Jučer je, ne onako skroz razgovijetno, ali je izgovorio nešto poput 'A, B, C, D' i ja sam kao i svaka luda mama odmah trčala po mobitel da snimim, ali naravno nije ponovio.

To što je, evo, Bloom počeo ponavljati ono što Seka izgovara, govori mi da imamo stvarno dobar proizvod i da ćemo mi kao mame i roditelji možda manje morati kao papige 'ajde reci A, B, C, D, ajde sad ovo,...', evo ti Seka i uči. Svi roditelji i mame će se složiti sa mnom, teško je.'

'Seka je dosta velika, ali i lagana za nositi, evo mi smo sad putovali u Dubai sa Sekom i Bloom se stalno igrao s njom. Radije nosimo lutku nego da radimo seku', rekla je Maja i nasmijala sve.

Sad je pokazala da se Bloom voli zabavljati i s drugim igračkama te pokazala kako se igra s autićima i pistom za kućnu utrku, a koliko je oduševljen dobro mu se vidi na licu.

Bloom, koji je omiljen među maminim fanovima, a i mala modna ikona, ovaj put je pozirao u kućnom izdanju u bijeloj trenirci.

Jednoj Majinoj pratiteljici za oko je zapelo da je i pod i namještaj oko Blooma bijele boje pa je u šali pjevačici poručila: ‘Majo, blago tebi s Bloomom i ovim bijelim tapisonom’.

Bloom Tatarinov jede lubenicu Instagram

S obzirom na to da smo već imali prilike vidjeti da se Bloom zna preslatko unerediti, osobito kad jede, komentar ima smisla, ali mališan je toliko sladak da bismo mu svi oprostili malo nereda.

Inače, Maja je u ranijem intervjuu otkrila da ni sama ne može odoljeti Bloomu čak i kad pravi razne nestašluke pa da joj je teško biti stroga.

Bloom Tatarinov u Dubaiju
Instagram 

Pogleda te tim očima... Neki dan sam ja kao ‘Ne smiješ to! ', onako prstom. A on 'hehehehe'. Pa ovo ne pali, kaj da radim, ne znam treba li se u toj maloj dobi biti malo glasnija, malo ozbiljnija, vidim da me dijete uopće ne kuži. Ne znam, ne bu dobro’, rekla je Maja za InMagazin.

Istaknula je i da je svjesna da je njen sinčić privilegiran i da su mu dosadile brojne igračke koje ima.‘Djeca koja imaju sve, a takvih je malo, shvatila sam da se uopće ne igraju s igračkama nego daljinski, prazna boca vode, nekakva kutija i tako, nekakve stvari koje uopće nismo trebali kupovati nego smo imali doma’, rekla je.