Maja Šuput danas je prvi put službeno predstavila interaktivnu igračku 'Seku Sveznalicu' koja je nastala u suradnji s njezinim brendom Majushka i američkim brendom igrački Fisher Priceom.

'Ova suradnja je za mene zaista bila jedno veliko iznenađenje i znam da su mi dali par termina za snimanje vokala, ali ja sam to snimila odmah u jedno popodne jer sam toliko željela da to bude sve odmah gotovo da čovjeku koji me snimao nisam dala da imamo pauzu. Toliko sam bila uzbuđena i sve smo morali snimiti odmah u komadu', rekla je Maja.

'Suradnja je dogovorena i prije nego što je Bloom došao na svijet, a sve je to pravno, proceduralno jako dugo trajalo, jako puno dogovaranja je bilo, ali vrijedilo je.'

Seka Sveznalica dogovorena je prije nego se Bloom rodio
Instagram 

'Jako puno mama u mojoj okolini kad čuju i vide igračku kažu 'ovo je fakat super, nije neka marketinška priča', a i kada vidiš vlastito dijete da se zaista s tim neumorno igra, ali ne zato što kuži da mu mama pjeva, dobro, paše mu glas', rekla je Maja šaljivo.

Otkrila je i koja pjesmica je Bloomu najdraža.

Bloom Tatarinov se igra sa Sekom Sveznalicom
Instagram 

'Mi smo počeli s originalnim psićem koji je sada dobio Seku, a tamo je bio hit 'Kad si sretan', to smo odmah apsolvirali. Kod Seke mu je čini mi se abeceda najveća fora. Jučer je, ne onako skroz razgovjetno, ali je izgovorio nešto poput 'A, B, C, D' i ja sam kao i svaka luda mama odmah trčala po mobitel da snimim, ali naravno nije ponovio.

To što je, evo, Bloom počeo ponavljati ono što Seka izgovara, govori mi da imamo stvarno dobar proizvod i da ćemo mi kao mame i roditelji možda manje morati kao papige 'ajde reci A, B, C, D, ajde sad ovo,...', evo ti Seka i uči. Svi roditelji i mame će se složiti sa mnom, teško je.'

'Seka je dosta velika, ali i lagana za nositi, evo mi smo sad putovali u Dubai sa Sekom i Bloom se stalno igrao s njom. Radije nosimo lutku nego da radimo seku', rekla je Maja i nasmijala sve.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov s odmora u Dubaiju.

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom u Dubaiju