Obitelj Tatarinov trenutno uživa u Dubaiju, a maleni Bloom i tamo je glavna zvijezda.

Maja svakodnevno dijeli fotografije i snimke njegovih dogodovština, a veliku pažnju privukla su gotovo identična izdanja mame i sina.

Naime, Maja i Bloom pojavili su se s identičnim pletenicama, ali i odjeveni u slična modna izdanja.

Bloom i Maja Šuput posjetili akvarij
Instagram 

Posjetili su ogromni akvarij, a zatim su i zaplesali ispred fontane te se fotografirali.

Bloom i Maja Šuput s istim frizurama
Instagram 

Podsjetimo, u najnovijem intervjuu za 'Una, due, tre', Maja je progovorila o karijeri, majčinstvu i suprugu Nenadu.

'Bloom ima svoju vojsku fanova. Ja sam danas došla dolje i nitko me nije pitao kako sam nego - 'Bože kako je sladak, gdje je Bloom, a što sad radi?'. On stvarno kao da je kreirao vrstu fanova. Ima tu kosu, tako nam je dobro ispalo to dijete, zato nema potrebe da radimo drugo, ovo nam je ispalo dobro.

'Bloom ima baku, tetu čuvalicu, uvijek nam netko pomogne, ali bez obzira na pomoć - ja sam najviše s njim. Kad pjevam, on je s tatom. Mediji su intenzivno pratili moju trudnoću, tako da kad sam rodila, imala sam osjećaj da sam rodila dijete naciji, a ne sebi. Ja vodim jedan jako otvoren život. Polu-reality. Svatko me može negdje vidjeti i moje dijete je gotovo uvijek sa mnom. Ne želim ga skrivati', rekla je.

S Nenadom je u braku od 2019. godine. 'Teško mi je što ne mogu pet minuta izaći na cestu, a da me nitko ne gleda. Stoput mi je rekao da se vjerojatno ne bi u mene nikad zaljubio da sam ja domaćica, nego voli ovo što ja jesam. Nije ljubomoran, nikad me nije pitao gdje spavam. Nemamo taj trenutak ljubomore. On zna da je to moj posao. Na kraju dana ja se neću zaljubiti u svojeg fana, meni je fora biti s nekime kome nisam hit. Zamisli da netko u prvom redu urla na moje pjesme pa da s njim idem doma', objasnila je.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov s odmora u Dubaiju.

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom u Dubaiju