Domaća pjevačica Maja Šuput jedna je od najtraženijih izvođačica u Hrvatskoj. Osim pjevačkog posla, bavi se i poduzetništvom, a ima i dijete kojega zna gotovo cijela Hrvatska. U najnovijem intervjuu za 'Una, due, tre', progovorila je o karijeri, majčinstvu i suprugu Nenadu.

'Bloom ima svoju vojsku fanova. Ja sam danas došla dolje i nitko me nije pitao kako sam nego - 'Bože kako je sladak, gdje je Bloom, a što sad radi?'. On stvarno kao da je kreirao vrstu fanova. Ima tu kosu, tako nam je dobro ispalo to dijete, zato nema potrebe da radimo drugo, ovo nam je ispalo dobro.

Maja Puput i Nenad Tatarinov u braku su od 2019. godine
Robert Gašpert 

Bloom ima baku, tetu čuvalicu, uvijek nam netko pomogne, ali bez obzira na pomoć - ja sam najviše s njim. Kad pjevam, on je s tatom. Mediji su intenzivno pratili moju trudnoću, tako da kad sam rodila, imala sam osjećaj da sam rodila dijete naciji, a ne sebi. Ja vodim jedan jako otvoren život. Polu-reality. Svatko me može negdje vidjeti i moje dijete je gotovo uvijek sa mnom. Ne želim ga skrivati', rekla je.

S Nenadom je u braku od 2019. godine. 'Teško mi je što ne mogu pet minuta izaći na cestu, a da me nitko ne gleda. Stoput mi je rekao da se vjerojatno ne bi u mene nikad zaljubio da sam ja domaćica, nego voli ovo što ja jesam. Nije ljubomoran, nikad me nije pitao gdje spavam. Nemamo taj trenutak ljubomore. On zna da je to moj posao. Na kraju dana ja se neću zaljubiti u svojeg fana, meni je fora biti s nekime kome nisam hit. Zamisli da netko u prvom redu urla na moje pjesme pa da s njim idem doma', objasnila je.

Maja Šuput je pjevačica i poduzetnica
Instagram 

Također, priznala je da svakoga dana u tražilicu upiše svoje ime i prezime da vidi kako su mediji pisali o njoj. 'Guglam se svaki dan jer sam svaki dan u medijima, moram pratiti tko piše loše, a tko dobro o meni. Ne okrećem svaki portal nego jednom ukucam ime da vidim što je izašlo o meni', navela je pa se dotaknula i članaka u kojima se uspoređuje njezin izgled tijekom godina.

'Izgledala sam drugačije. Ali meni je dosta da svaki dan budu naslovi pogledajte fotografiju iz 2015., 2016, 2006... Abnormalno sam se promijenila, hvala Bogu. Nije to više nikome interesantno. Ako pročitam neku laž - to bi me dotukla u smislu da kažem sad je dosta', dodala je.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju sina
Instagram 

Osvrnula se i na ostale kolege i kolegice na estradi. 'Pjevačice su kod nas umjetničke duše, njima je život pjevanje - to čitam u njihovim intervjuima. Ja to nikad neću izjaviti. Njih ne fura hoće li sutra prodat sto mikrofona, nikog ne interesira hoće li imati svoj merch. A ja? Ja samo o tome razmišljam. Sad bi prodala nešto i ljudima koji me ne vole. Poduzetnički duh sam jedino vidjela kod Miroslava Škore. Što rade ostatak tjedna, nemam pojma. Ja da čekam gažu od ponedjeljak do petka - riknula bih. To je stvar duha, energije, želje. Takav se rodiš', zaključila je Maja.