Maja Šuput zajedno s Nenadom Tatarinovom i Bloomom odmara u Dubaiju. Svaki trenutak proveden na toj egzotičnoj lokaciji vrlo rado dijele sa svojim pratiteljima. U najnovijoj objavi otkrila je da je otišla na spoj s Nenadom i nije se mogla nadiviti njegovoj ljepoti.

Nenad Tatarinov na spoju s Majom Šuput
Instagram 

Zatim je podijelila fotografiju i otkrila što je Nenad napravio prvi put. 'Za nekog tko nikad nije okinuo selfie, dosta dobra fotka. Dubai nights...', dodala je.  

Podsjetimo, najnovijem intervjuu za 'Una, due, tre', progovorila je o karijeri, majčinstvu i suprugu Nenadu.

'Bloom ima svoju vojsku fanova. Ja sam danas došla dolje i nitko me nije pitao kako sam nego - 'Bože kako je sladak, gdje je Bloom, a što sad radi?'. On stvarno kao da je kreirao vrstu fanova. Ima tu kosu, tako nam je dobro ispalo to dijete, zato nema potrebe da radimo drugo, ovo nam je ispalo dobro.

Bloom ima baku, tetu čuvalicu, uvijek nam netko pomogne, ali bez obzira na pomoć - ja sam najviše s njim. Kad pjevam, on je s tatom. Mediji su intenzivno pratili moju trudnoću, tako da kad sam rodila, imala sam osjećaj da sam rodila dijete naciji, a ne sebi. Ja vodim jedan jako otvoren život. Polu-reality. Svatko me može negdje vidjeti i moje dijete je gotovo uvijek sa mnom. Ne želim ga skrivati', rekla je.

S Nenadom je u braku od 2019. godine. 'Teško mi je što ne mogu pet minuta izaći na cestu, a da me nitko ne gleda. Stoput mi je rekao da se vjerojatno ne bi u mene nikad zaljubio da sam ja domaćica, nego voli ovo što ja jesam. Nije ljubomoran, nikad me nije pitao gdje spavam. Nemamo taj trenutak ljubomore. On zna da je to moj posao. Na kraju dana ja se neću zaljubiti u svojeg fana, meni je fora biti s nekime kome nisam hit. Zamisli da netko u prvom redu urla na moje pjesme pa da s njim idem doma', objasnila je.

Također, priznala je da svakoga dana u tražilicu upiše svoje ime i prezime da vidi kako su mediji pisali o njoj. 'Guglam se svaki dan jer sam svaki dan u medijima, moram pratiti tko piše loše, a tko dobro o meni. Ne okrećem svaki portal nego jednom ukucam ime da vidim što je izašlo o meni', navela je pa se dotaknula i članaka u kojima se uspoređuje njezin izgled tijekom godina. 

Više fotografija obitelji Tatarinov iz Dubaija pogledajte u galeriji.

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom u Dubaiju