Maja Šuput prošlog je petka prvi put službeno predstavila interaktivnu igračku 'Seku Sveznalicu' koja je nastala u suradnji s njezinim brendom Majushka i američkim brendom igrački Fisher Priceom.

Na eventu je svoju suprugu podržao i Nenad Tatarinov koji nije skrivao sreću i ponos zbog Maje koja je ovom suradnjom ispisala povijest i postala prva javna ličnost koja je posudila glas igrački.

'Ulovili' smo Nenada na kratko, a on nam je u ugodnom razgovoru otkrio više o bezuslovnoj podršci koju pruža svojoj supruzi, detalje nedavnog putovanja, kao i zašto Bloom nije 'stigao' na event.

'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', rekao nam je Nenad.

Nismo mogli ne pitati Nenada gdje je maleni Bloom, ali i najpoznatija beba u Hrvatskoj nekada mora odmarati.

'Bloom ima svoj program. Njegov je raspored bio bookiran za ovaj događaj. Glavna zvijezda ipak mora malo odspavati, tako da ovo je njegov tajming za popodnevni odmor, zato smo se i nas dvoje uspjeli 'iskrasti' i doći ovdje. Iako često i njega vodimo s nama kada je to moguće.'

Maja Šuput i Nenad Tatarinov zajedno imaju sina Blooma
Robert Gašpert 

'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.

'Sad imamo već neke tri, četiri destinacije u planu s obzirom da su naši rasporedi iznimno dinamični i bukirani za sljedećih nekoliko mjeseci pa je ključno da isplaniramo sve unaprijed.

Uvijek su nam putovanja užitak, a imamo i sreću što je Bloom stvarno sjajan, neumoran je', rekao nam je Nenad.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov s odmora u Dubaiju.

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom u Dubaiju