Maja Šuput nikad nije izgledala izazovnije nego na posljednjoj epizodi 'Supertalenta'. 'Lanci, uzde, okovi...', napisala je uz posljednju objavu.

Naime, Maja se pojavila u crnom izdanju i oduševila mnoge, a izgled je dodatno začinila dugačkom pletenicom.

Objavila je i da je njezin beauty tim imao mali problem zbog frizure. Naime, pjevačica je na kosi imala natpis 'Maja'.

'Ne znaju kako zalijepiti slova na moju glavu, a da ne izgleda naopačke na televiziji. Pola sata kasnije, oni i dalje vijećaju', objasnila je. 

Tim Maje Šuput imao problema s postavljanjem slova na frizuru
Instagram 
Tim Maje Šuput imao problema s postavljanjem slova na kosu
Instagram 

Podsjetimo, Nenad Tatarinov bio je podrška supruzi Maji Šuput na prvom javnom predstavljanju interaktivne igračke 'Seka Sveznalica' kojoj je pjevačica posudila glas. 

'Ulovili' smo Nenada na kratko, a on nam je u ugodnom razgovoru otkrio više o bezuvjetnoj podršci koju pruža svojoj supruzi, detalje nedavnog putovanja, kao i zašto Bloom nije 'stigao' na event.

'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', rekao nam je Nenad.

Maja Šuput predstavila svoju igračku
Robert Gašpert 

Nismo mogli ne pitati Nenada gdje je maleni Bloom, ali i najpoznatija beba u Hrvatskoj nekada mora odmarati.

'Bloom ima svoj program. Njegov je raspored bio bookiran za ovaj događaj. Glavna zvijezda ipak mora malo odspavati, tako da ovo je njegov tajming za popodnevni odmor, zato smo se i nas dvoje uspjeli 'iskrasti' i doći ovdje. Iako često i njega vodimo s nama kada je to moguće.'

'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov roditelji su sina Blooma Tatarinova
Instagram 

'Sad imamo već neke tri, četiri destinacije u planu s obzirom na to da su naši rasporedi iznimno dinamični i bukirani za sljedećih nekoliko mjeseci pa je ključno da isplaniramo sve unaprijed.

Uvijek su nam putovanja užitak, a imamo i sreću što je Bloom stvarno sjajan, neumoran je', rekao nam je Nenad.