Na početku prvog ljetnog mjeeseca ostvarite odlične popuste uz Storyeve kupone i obnovite garderobu za vruće dana! Od srijede, 7 . lipnja, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

Ljeto je pred vratima, a Story donosi kupone i odličnu priliku da ga dočekate spremni – obnovite garderobu upravo onim komadima odjeće, obuće i nakita koji će vam uljepšati svakodnevicu! 

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 7. do 13. lipnja i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 10. lipnja, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Story-Shopping-Fest_banneri_22-2023+kuponi_1200x780.png
Story 

Ne propustite Story Shopping Festpotražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 7. lipnja 2023. godine! Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

Centra
Moderato
Skiny
Tosca Blu
Imperial NAF NAF
Image Haddad
Jadran čarape
ZAKS
Sport Vision
Gerry Weber
Camel Active
Fynch-Hatton
Naš dom
Optika Hrast
Argentum
Lei Jewelry
Champion
The North Face
U.S. POLO ASSN.
United Colors of Benetton
Undercolors of Benetton
Models Fashion Store
Sinteza Poliklinika
Prahir Fine Jewellery
Optika Mibo
Buzz
Kruna Mode
Billa Bong
Garcia
Element
Kaporal Jeans
United Colors of Benetton
Sisley
Optotim Poliklinika
Perfecta Dreams
De’Llure

Potražite novi Story na kioscima od 7. lipnja + DAR shopping kupone s fenomenalnim popustima!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Story_22-23_1200x900_PR-clanak.png
promo