Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOSIPA PAVIČIĆ EKSKLUZIVNO ZA STORY: Kako preživjeti psihopata

Spisateljica Josipa Pavičić u novoj knjizi intrigantnog sadržaja 'Ja, pa ja i opet ja' otkriva iskustva desetaka žena koje su žrtve narcisa, patologije koja nagriza cjelokupno društvo i odnose.

 Josipa Pavičić Izvor: luka cerovina

Sve raširenija pojava narcisoidnosti bila je motiv spisateljici Josipi Pavičić za pisanje knjige 'Ja, pa ja i opet ja!', svojevrsnog vodiča kako prepoznati, preživjeti i preboljeti narcisa. Detaljno i studiozno, Josipa opisuje osobine i načine ponašanja kojima patološki narcis žrtvu zavodljivo odvlači u ljubav iz bajke, da bi nakon toga uslijedila potpuna manipulacija i urušavanje svega lijepog što je ta osoba dotad imala u vezi s narcisom.

Autorica, čija je knjiga s odobravanjem prošla stručno psihijatrijsko mišljenje, upozorava koliko današnje materijalističko i sebično društvo pogoduje porastu narcisoidnosti, bez obzira na spol, te savjetima i primjerima nastoji pomoći čitateljima da se nakon prekida toksičnog odnosa iscijele, vrate poljuljano, katkad i izgubljeno samopouzdanje i ponovno pronađu sebe. Ekskluzivno za Story, uoči promocije knjige koja će se održati 13. lipnja u Zagrebu, Josipa otkriva, među ostalim, da je i sama imala traumatičan odnos s narcisom te predstavlja ovo korisno i stručno-popularno štivo koje čitatelja ne može ostaviti ravnodušnim.

 Josipa Pavičić Izvor: luka cerovina

Mali ženski razgovori... Tako bismo mogli opisati druženje s uspješnom voditeljicom i urednicom jedne od najgledanijih emisija na HRT-u ‘U svom filmu’ - Tončicom Čeljuskom. U restoranu blizu njezina radnog mjesta, u dubokoj hladovini, uz kavu i ukusnu štrudlu s jabukama, razgovarale smo o glazbi, nadahnuću, životu i bajkama, pronalasku partnera u pedesetima, ženskoj snazi i zahvalnosti... Bez maske, posve iskreno, Tončica nam je otkrila zašto joj je uloga bake najljepša, kakav odnos ima s kćerima Tihanom i Anuškom, ali i što misli o ljubavnim odnosima.

 Tončica Čeljuska Izvor: Goran Čižmešija

'Oprosti, izvini’, ‘Sipajte mi još jedan visiki’, ‘Dajte jednu lošu’, ‘Prava ljubav godine ne broji’, ‘Nemam ja toliko kofera’, ‘Stari lav’, ‘Ovo malo duše’, ‘Ove noć jedna žena’ - samo su neke od pjesama iz bogatog repertoara 67-godišnjeg Željka Samardžića, glazbenika koji voli Zagreb, ali i Zagreb njega. Zato mu se ponovno vraća 10. lipnja velikim koncertom u Hali, a tim je povodom Željko samo za Story u gospodskoj maniri ‘prošetao’ svojom karijerom i dotaknuo se situacija i svojih promišljanja, jednostavno života u kojem nitko od nas ne prolazi ‘lišo’.

 Željko Samardžić Izvor: Filip Shobot, Story Press

U novom broju čeka vas i DAR – KUPONI S POPUSTIMA ZA NAJPOVOLJNIJI LJETNI ŠOPING! Ne propustite neodoljive komade iz najnovijih kolekcija i zablistajte ovog ljeta! Osvježite svoj stil uz fenomenalne popuste. Kuponi se mogu iskoristiti od 7. do 13. lipnja na području Republike Hrvatske, a u subotu, 10. lipnja, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day. Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Novi Story + dar shopping kuponi potražite na kioscima od srijede, 7. lipnja!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

 Story_22-23_1080x608_PR-clanak.png Izvor: Story

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image